Αναζήτηση

Εκκίνηση διάθεσης του εκτυπωτή Acuity Prime Hybrid

Εκκίνηση διάθεσης του εκτυπωτή Acuity Prime Hybrid

Ο Acuity Prime Hybrid είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη, στη νέα σειρά UV εκτυπωτών Acuity της Fujifilm, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Βερολίνο κατά την διάρκεια της έκθεσης FESPA 2023.

Σχεδιασμένος με γνώμονα την ποιότητα, την απόδοση, την ευκολία στην καθημερινή του χρήση και την απόδοση της επένδυσης (ROI), ο Acuity Prime Hybrid βασίζεται στην αξιοσημείωτη επιτυχία της UV flatbed πλατφόρμας Acuity Prime, ενώ παράλληλα εισάγει την ευελιξία της εκτύπωσης και σε διάφορα υλικά σε ρολά εκτός από άκαμπτα φύλλα.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην νέα στρατηγική της Fujifilm «blueprint for wide format», o Acuity Prime Hybrid έχει κατασκευαστεί για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της ταχύτητας, της ποιότητας εκτύπωσης και της οικονομικής απόδοσης.

Όταν λειτουργεί ως επίπεδος UV flatbed εκτυπωτής, ο Acuity Prime Hybrid χειρίζεται αβίαστα άκαμπτα υλικά πλάτους έως 2050 mm. Μπορεί να εκτυπώσει σε έως και τέσσερα φύλλα ταυτόχρονα και διαθέτει ακίδες σύμπτωσης για εκτύπωση από άκρη σε άκρη υψηλής ακρίβειας με απόδοση σε ποιότητα παραγωγής από 92 τ.μ. / ώρα. Τα μπροστινά και πίσω τραπέζια παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλους τους τύπους των υλικών, ενώ βελτιστοποιούν την τοποθέτησή τους.

Σε λειτουργία εκτύπωσης ρολών o Acuity Prime Hybrid μπορεί να φορτωθεί και με δύο ρολά, το καθένα πλάτους έως 900 mm. Τα μελάνια Uvijet HM που χρησιμοποιεί έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold και τα καθιστούν κατάλληλα για παραγωγή γραφικών εσωτερικών χώρων όπως ταπετσαρίες καθώς και για μια τεράστια γκάμα άλλων εφαρμογών.

O Acuity Prime Hybrid έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες των εκτυπωτικών εταιρειών, που χρησιμοποιούν μία ευρεία γκάμα υλικών – όπως Dibond, foamboards, PVC, ακρυλικά, πολυεστερικά φύλλα κ.α. – σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Ο David Burton, διευθυντής της Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, σχολιάζει: “Ήμασταν ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε το Acuity Prime Hybrid φέτος στη FESPA και χαρήκαμε που τώρα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την εμπορική του διάθεση. Αυτή η νέα προσθήκη στη σειρά Acuity υπογραμμίζει τη δέσμευση της Fujifilm να διαθέτει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης τα εργαλεία που χρειάζονται για να παράγουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποικιλία εφαρμογών, σε σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας”.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top