Αναζήτηση

Ένας παγκόσμιος παίκτης στον κλάδο των ψηφιακών μηχανημάτων εκτύπωσης, έρχεται όπως του αξίζει!

Ένας παγκόσμιος παίκτης στον κλάδο των ψηφιακών μηχανημάτων εκτύπωσης, έρχεται όπως του αξίζει!

Δελτίου Τύπου | 24/11/2021

Ένας μεγάλος παίκτης, μία νέα εποχή

H Xeikon, νούμερο δύο ηγέτιδα εταιρεία στον κόσμο σε ψηφιακά μηχανήματα εκτύπωσης  συσκευασίας, επέλεξε να συστηθεί εκ νέου στο επαγγελματικό κοινό της σε Ελλάδα και Κύπρο και να λανσάρει τη νέα γενιά του καινοτόμου εξοπλισμού της, επιλέγοντας ως επίσημος αντιπρόσωπός της, τη Novacel Hellas. Το κοινό πλάνο συνεργασίας των δύο εταιρειών συγχρονίζει την επένδυση σε μία νέα εποχή παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού νεωτερισμού με την άριστη εξυπηρέτηση και την παροχή λύσεων βιώσιμης ταυτότητας.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών έρχεται ως επιστέγασμα της έως τώρα άριστης συνεργασίας που διατηρούν εδώ και κάποια χρόνια, κυρίως στο κομμάτι της μεταπώλησης μηχανημάτων  για τον κλάδο της προεκτύπωσης,  της ετικετοποιίας και της συσκευασίας εν γένει. Πλέον η Novacel Hellas και με την παροχή των ψηφιακών εκτυπωτικών μηχανημάτων του οίκου Xeikon - Flint Group, ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, μεγαλώνει και μετασχηματίζεται σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών για τον κλάδο της εκτύπωσης συσκευασίας.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Novacel Hellas για τους τομείς Printing, Packaging & Digital Solutions, κος Δημήτρης Σπυρόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα σχετικά με τη συνεργασία: 
«Προχωράμε σε προσφορά νέων τεχνολογιών στηριζόμενοι σε ένα ακόμη μεγάλο όνομα στον χώρο των εκτυπώσεων, με βάση την ποιότητα, την ευελιξία και την προσήλωσή μας στις ανάγκες της αγοράς, αλλά και ξεχωριστά για κάθε συνεργάτη και πελάτη μας. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα ανεβάσει και άλλο το επίπεδο λύσεων της εταιρείας μας και θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου εξωστρέφειας και για άλλες, ανάλογου βεληνεκούς συνεργασίες στο εγγύς μέλλον».

Στην καινοτομία των ψηφιακών πλατφορμών που συνοδεύουν τη σειρά μηχανημάτων της Xeikon, επικεντρώθηκε ο Δ/ντης Marketing και Επικοινωνίας της Novacel Hellas, κος Γεώργιος Δασκαλέλος:
«Είμαι σίγουρος ότι μέσα από το προηγμένο λογισμικό των λύσεων της Xeikon, οι πελάτες μας θα αντιληφθούν για ακόμα μία φορά το πόσο γρήγορα και εύκολα, η ψηφιακή εκτύπωση θα αποτελέσει το όχημα για ένα καλύτερο μέλλον, περισσότερο βιώσιμο, περισσότερο παραγωγικό και αποδοτικό για τον κλάδο του Printing and Packaging».

Ποια είναι η Xeikon 
Η Xeikon, που ανήκει στον όμιλο της Flint, κατέχει εδώ και πολλά χρόνια μια ηγετική και καινοτόμο θέση στην τεχνολογία ψηφιακών εκτυπώσεων. Έχοντας ως βάση της τις αρχές της ποιότητας, της ευελιξίας και της βιωσιμότητας, η Xeikon σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει ψηφιακά έγχρωμα εκτυπωτικά μηχανήματα για εφαρμογές ετικετών και εύκαμπτης συσκευασίας, εκτύπωση εγγράφων και λύσεις προϊόντων επαγγελματικής εκτύπωσης. Η Xeikon προσφέρει εκτυπωτές και με την τεχνολογία Dry toner με μελάνι για επαφή με τρόφιμα αλλά και Inkjet. Από το 2015, η Xeikon εντάχθηκε στον όμιλο Flint, έναν παγκόσμιο ηγέτη που αποτελεί βασική επιλογή ως προμηθευτής για πολλούς από τους τομείς αγορών τους οποίους εξυπηρετεί.

Ποια είναι η Novacel Hellas 
Η Novacel Hellas αποτελεί όμιλο εταιρειών με πάνω από 20 ετή εμπειρία δραστηριότητας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων (στην Ελλάδα και το εξωτερικό), κυρίως στους τομείς της εκτύπωσης, της προεκτύπωσης, της συσκευασίας αλλά και των ευρύτερων βιομηχανικών λύσεων, ενδεικτικά με: (εισαγωγή και προμήθεια βιομηχανικών μηχανημάτων και αναλωσίμων, εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξης μηχανημάτων, αλλά και παραγωγή και προμήθεια λοιπών προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανωτέρω τομείς δραστηριότητας). Η εταιρεία από το 1998 που ιδρύθηκε, επιζητεί να δημιουργεί συνεχώς διατηρήσιμη προστιθέμενη αξία, για τους πελάτες, τους ανθρώπους, τους μετόχους, αλλά και το ευρύτερο το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

…και νέα ψηφιακή πλατφόρμα παραγγελιών
Η Novacel Hellas ‘ακούγοντας’ τις τάσεις της εποχής, για γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές, με βασικό της σκοπό τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της, αλλά και την ευρύτερη στήριξη των προϊόντων της Xeikon ανέπτυξε ένα ψηφιακό μηχανισμό παραγγελιών (Orders Portal), μέσω του οποίου οι πελάτες της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται αναγκαία αναλώσιμα Prepress για την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής τους διαδικασίας. Η ηλεκτρονική σελίδα του Portal είναι η εξής: (www.novacel.gr/xeikon-order-portal).

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top