Αναζήτηση

Ενημέρωση για τις εκθέσεις SYSKEVASIA20 + PLASTICA20

Ενημέρωση για τις εκθέσεις SYSKEVASIA20 + PLASTICA20

Αγαπητοί Συνεργάτες

Καλησπέρα σας.

Σε συνέχεια της επιστολής που σας στείλαμε ηλεκτρονικά στις 7 Μαρτίου τ.έ., επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε έγκαιρα πως έχει υπάρξει μια μικρή αλλαγή στις ημερομηνίες, όπου οι Syskevasia και η Plastica θα διεξαχθούν στις 2 – 5 Οκτωβρίου 2020 αντί των  9-12 Οκτωβρίου.

Η Plastica20 θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα νο.4, η Syskevasia20 στις αίθουσες νο.3 (Μηχανολογικός Εξοπλισμός) και νο.2 (Υλικά & Εκτυπώσεις), ενώ στην αίθουσα νο.1 θα πραγματοποιήσουμε την τριετούς συχνότητας Έκθεση μας Χημείας, την Chem20.

H Syskevasia20 ολοκληρωμένη και πλήρης θα περιλαμβάνει όλους τους τομείς του Packaging όπως: Food & Drinks, Agricultural, Pharmaceutical, Cosmetics, Chemicals, Detergents, Printings, Label, Logistics, Wholesale, Retail, Luxury, Export, Eco, Catering, Robotics & Service ενώ η Plastica20 θα περιλαμβάνει όλους τους τομείς των Plastics όπως: Raw & Semifinished, Machines & Moulds, Industrial, Home, Agricultural, Electronic, Construction, Recreation, Recycled & Eco.

Το ανανεωμένο και πλήρες ηλεκτρονικό και έντυπο πρόγραμμα μας για ενημέρωση σας και κράτηση περιπτέρου θα είναι έτοιμα εντός του Φθινοπώρου.

Σας ενημερώνουμε επίσης και για την νέα μας έκθεση την AGROLAND 19, Έκθεση Λαχανικών, Φρούτων και Αρωματικών Φυτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας από τις 22-24 Νοεμβρίου και η οποία θα περιλαμβάνει επίσης τον σχετικό τομέα των υλικών  & μηχανημάτων συσκευασίας. Όσοι από εσάς έχετε σχέση μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμά μας με κατόψεις, τιμές κλπ στην ιστοσελίδα μας  www.agroland-expo.gr

Πάντα στην διάθεσή σας, σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Πέτρος Πετρόπουλος
Διευθυντής/MSc Events Management

Λουκία Πετροπούλου
Υποδιευθύντρια/BSc Marketing
210/8056205, 207
www.agroland-expo.gr        

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top