Αναζήτηση

Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επόμενη GRAPHICA

Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επόμενη GRAPHICA

10 μήνες μας χωρίζουν πριν η 16η GRAPHICA EXPO ανοίξει τις πύλες της για ακόμη μία φορά στο Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων (MEC) στην Παιανία Αττικής.

Σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι στιγμής και τη θερμή ανταπόκριση του κλάδου στην έναρξη διάθεσης περιπτέρων από τη διοργανώτρια εταιρία, η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει μία μοναδική εκθεσιακή εμπειρία, όμοια με αυτές που είχαμε συνηθίσει σε παλαιότερες διοργανώσεις.

Σημαντικά ονόματα προμηθευτών εξοπλισμού και υπηρεσιών έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρων συμμετοχής και παρόλο που η διοργανώτρια εταιρεία βρίσκεται στην αρχή της οργάνωσης της έκθεσης, τα μηνύματα είναι εξαιρετικά θετικά.

Την επόμενη έκθεση GRAPHICA EXPO στηρίζουν και σημαντικοί Σύνδεσμοι και Επαγγελματικές Οργανώσεις του κλάδου μας, όπως:

ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ - Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής & Υλικών Συσκευασίας Σ.Ε.Μ.Ε. - Το Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδας
ΕΛ.Σ.ΕΤ. - Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών
HELGRAMED - Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου 2019 και όπως συνηθίζει στις τελευταίες διοργανώσεις της, θα πλαισιωθεί από πολλές παράλληλες δράσεις και συνέδρια που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή: https://www.graphicanews.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top