Αναζήτηση

Επανεκλογή του Βασίλη Ραμπάτ ως Προέδρου της ΕΑΣΕ

Επανεκλογή του Βασίλη Ραμπάτ ως Προέδρου της ΕΑΣΕ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την τριετία 2021-2023 εξέλεξαν τα μέλη της ΕΑΣΕ κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε υβριδικά φέτος λόγω της πανδημίας, με μεγάλη συμμετοχή των μελών.

Τα αποτελέσματα των εκλογών αποτύπωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ραμπάτ και το έργο της προηγούμενης τριετίας, ανανεώνοντας την επιτυχημένη θητεία του. Συγχρόνως δε, στη σύνθεση του νέου ΔΣ προστέθηκαν και νέα πρόσωπα - καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων.

 

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, XEROX HELLAS S.A.

Αντιπρόεδρος: Μάριος Μίκαϊτς, Γενικός Διευθυντής, ΕΛΙΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ

Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Παπαχρήστου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου, CHIPITA AE

Ταμίας: Γιάννης Κολοβός, Διευθύνων Σύμβουλος, EDENRED GREECE

Μέλη:

Ντορίνα Οικονομοπούλου, Γενική Διευθύντρια, MARSH ΕΠΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Γιώργος Κατινιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, MYRMEX Inc

Βαλέρια Τσάμη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, FOCUS BARI AE

Αναπληρωματικά μέλη:

Άκης Σταϊκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, IFCO SYSTEMS HELLAS ΕΠΕ

Αλέξανδρος Αλιβιζάτος, Γενικός Διευθυντής, REDEX Α.Ε.

Παναγιώτης Ζήκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, OTIS HELLAS & CYPRUS

Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος, DESIGNIA INSURANCE BROKERS

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣΕ και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της ΕΑΣΕ για την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου καθώς και τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ για την άψογη και αποδοτική συνεργασία. Μαζί με την εξαίρετη ομάδα των συναδέλφων που απαρτίζουν το νέο ΔΣ του Οργανισμού μας, θα εργαστούμε με πολλή όρεξη και θέρμη για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ρόλο μας, συνεχίζοντας την παρακαταθήκη της ΕΑΣΕ ως συνδιαμορφωτή των εξελίξεων σε επιχειρηματικό και θεσμικό επίπεδο και ενδυναμώνοντας το δεσμό με τα μέλη μας, ο οποίος ήταν και παραμένει ισχυρός, ακόμη κι απέναντι στις προκλήσεις της πανδημίας».

Σχετικά με τη Xerox

Η Xerox κάνει την καθημερινή εργασία καλύτερη. Είμαστε μια εταιρία τεχνολογίας που δημιουργεί και ενσωματώνει λογισμικό και λύσεις εξοπλισμού στον χώρο εργασίας, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η Xerox προσφέρει μια απρόσκοπτη, ασφαλή και βιώσιμη εμπειρία για όλους τους πελάτες που διαχειρίζονται πληροφορίες σε ψηφιακές και φυσικές πλατφόρμες. Με την εφεύρεση του φωτοτυπικού, του ethernet, της εκτύπωσης laser και πολλών ακόμη πρωτοποριακών λύσεων, η Xerox έχει διαμορφώσει εδώ και δεκαετίες τη σύγχρονη εργασιακή εμπειρία. Ανακαλύψτε πώς η Xerox αναπτύσσει την καινοτομία στο www.xerox.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top