Αναζήτηση

Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest Technologies στη διάθεση γνήσιων αναλωσίμων.

Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest Technologies στη διάθεση γνήσιων αναλωσίμων.

Η Χerox Hellas ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Info Quest Technologies στον τομέα των γνήσιων αναλωσίμων.

Η απευθείας συνεργασία των δύο εταιρειών, που έως σήμερα αφορούσε στη διάθεση Α4 και Α3 συσκευών της Xerox, διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας πλέον και το σύνολο των αυθεντικών αναλωσίμων Xerox, καλύπτοντας κάθε ανάγκη των τελικών πελατών.

Ο Θοδωρής Φράγκος, COO της  Info Quest Technologies, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «Σταθερή επιδίωξή μας, παραμένει η προσπάθεια να εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγορά, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξασφαλίζοντας συνεχή διαθεσιμότητα, ανταγωνιστικές τιμές και απροβλημάτιστη συνεργασία με τους πελάτες μας σε όλα τα επίπεδα. Η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Xerox στον τομέα των αναλωσίμων, εκτιμούμε ότι θα διευρύνει σημαντικά τις επιλογές των συνεργατών μας στην εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς"

Σύμφωνα με τον Θωμά Αρβανιτέλλη, Διευθυντή Πωλήσεων Συνεργατών και Αντιπροσώπων της Xerox Hellas «η Info Quest Technologies αποτελεί έναν ξεχωριστό συνεργάτη στο χώρο της διανομής των προϊόντων μας. Η επέκταση της συνεργασίας μας θα βοηθήσει τους μεταπωλητές μας να βρίσκουν πιο εύκολα τα αναλώσιμα που χρειάζονται τη στιγμή που τα χρειάζονται. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική μας που έχει ως στόχο να βοηθά μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να επικοινωνούν, να συνδέονται και να εργάζονται ακόμη καλύτερα».

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Μπάκα, Xerox Hellas' 210-93.07.422  www.xerox.gr, ή με την κα. Χριστίνα Κουτρομάνου, christina.koutromanou@hkstrategies.com H + Κ Strategies' 210-62.81.800

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top