Αναζήτηση

Επιβεβαιώθηκε η λίστα των μεγάλων εκθετών στη FESPA Global Print Expo 2022

Επιβεβαιώθηκε η λίστα των μεγάλων εκθετών στη FESPA Global Print Expo 2022

Η FESPA Global Print Expo και η European Sign Expo 2022 (31 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2022, Messe Berlin, Γερμανία) πρόκειται να συγκεντρώσουν την ισχυρότερη σειρά εκθετών από το 2019, με περισσότερους από 250 προμηθευτές να έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους και πολλούς περισσότερους να βρίσκονται σε συζητήσεις.

Η λίστα των επιβεβαιωμένων εκθετών περιλαμβάνει πολλούς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην τελευταία έκθεση στο Άμστερνταμ το 2021 και που τώρα επιθυμούν να ανακτήσουν τη δυναμική τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Άνοιξης του 2022.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν λύσεις υλικού από μεγάλους εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων των χορηγών Durst, Mimaki, Brother και HP, καθώς και Agfa, Aleph, Canon, Epson, Fujifilm, Kornit Digital, Mutoh, M&R, Roland DG και swissQprint. Όσο για τους προμηθευτές, μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα βρίσκονται στη λίστα των εκθετών είναι οι 3A, Ahlstrom Munksjö, Avery Dennison, Hexis, InkTec, Neenah Coldenhove, Neschen, ORAFOL, Poli-Tape και Sun Chemical. Οι Barbieri Electronic, Caldera, OneVision και ONYX Graphics είναι μεταξύ των εταιρειών που θα παρουσιάσουν λύσεις αυτοματισμού, ροής εργασιών και διαχείρισης χρώματος.

Ο επικεφαλής της FESPA Global Print Expo, Michael Ryan σχολιάζει: «Είναι πολύ ενθαρρυντικό να έχουμε μια τόσο ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από την κοινότητα των προμηθευτών για τη FESPA και τη δύναμή μας να αναζωογονήσουμε τον κλάδο των ειδικών εκτυπώσεων μετά τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών. Στους προμηθευτές που ήταν μαζί μας στο Άμστερνταμ τον Οκτώβριο του 2021 υπενθυμίσαμε τη μοναδική αξία των ζωντανών εκδηλώσεων και το εμπορικό πλεονέκτημα της επικοινωνίας με πελάτες και υποψήφιους πελάτες πρόσωπο με πρόσωπο, επομένως χαιρόμαστε που πολλοί περισσότεροι εκθέτες θα αποκομίσουν αυτά τα οφέλη το 2022. Τώρα που οι επιχειρήσεις επανέρχονται και λειτουργούν και τα ανώτερα στελέχη λήψης αποφάσεων προσπαθούν να εξασφαλίσουν τις μελλοντικές τους επενδύσεις, η σημασία των ζωντανών εκθέσεων για την επιτάχυνση της ανάκαμψης είναι πιο σημαντική από ποτέ».

Η European Sign Expo 2022, η κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση σήμανσης και οπτικής επικοινωνίας, θα συστεγαστεί με την FESPA Global Print Expo. Η εκδήλωση θα επανενώσει τους βασικούς επαγγελματίες της επιγραφοποιίας με εταιρείες που ειδικεύονται στην ψηφιακή σήμανση, τη χάραξη, τις φωτεινές οθόνες, τις επιγραφές LED, τα συστήματα εξωτερικού χώρου, τα κοπτικά λέιζερ και τα εργαλεία. Ο μεγάλος χορηγός EFKA θα επιστρέψει στην European Sign Expo μαζί με επιβεβαιωμένους εκθέτες όπως: οι Art Neon Lighting, Cosign, dap, Domino Sign, Harmuth, NEX LINE SRL, SolaAir και vhf camfacture.

Ο Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδιοκτήτης της Durst Group AG σχολιάζει: «Όλα δείχνουν πως η FESPA 2022 συναντά ένα εξασθενημένο σενάριο COVID και μπορούμε επιτέλους να μιλήσουμε ξανά για τις επιχειρήσεις. Αλλά δεν πρόκειται πλέον για ανεξέλεγκτη «άγρια ​​ανάπτυξη», αλλά λύσεις για έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Η εκτύπωση μπορεί να είναι ένα ουσιαστικό μέρος αυτού του κόσμου και η FESPA είναι ένα σταθερό σημείο στο σύμπαν της εκτύπωσης. Από αυτή την άποψη, σημαίνει νέα, βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα για τους πελάτες μας και εμάς τους ίδιους. Ανυπομονούμε για τη FESPA στο Βερολίνο, και πάνω απ' όλα, να δούμε επιτέλους τους πελάτες μας "ζωντανά" ξανά και να τους δείξουμε νέους τρόπους και δυνατότητες.»

Ο Kevin Jenner, European Marketing Manager, στη Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, σχολιάζει: «Μην έχοντας παρακολουθήσει καμία σημαντική έκθεση από την αρχή της πανδημίας, η FESPA 2022 έρχεται την ιδανική στιγμή για τη Fujifilm. Το 2021 παρουσιάσαμε το "νέο σχέδιο για το μεγάλο μέγεθος" με δύο νέα μηχανήματα Acuity (το Acuity Prime flatbed και το Acuity Ultra R2) κατασκευασμένες με εντελώς νέα εμφάνιση, νέο επίπεδο λειτουργικότητας και βελτιωμένη απόδοση επένδυσης. Η FESPA 2022 μας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να παρουσιάσουμε τη συναρπαστική επόμενη φάση των μηχανών σε αυτό το επεκτεινόμενο εύρος.»

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top