Αναζήτηση

European Sign Expo 2018

European Sign Expo 2018

Η European Sign Expo, αφιερωμένη στη μη έντυπη επιγραφοποιία, επιστρέφει από τις 15 ως τις 18 Μαΐου στο Messe στο Βερολίνο στη Γερμανία, μαζί με την Global Print Expo FESPA 2018.

Η European Sign Expo 2018 είναι μια εκδήλωση που κανένας επιγραφοποιός δεν πρέπει να χάσει, καθώς θα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην ιστορία των 6 χρόνων της, με έναν αριθμό – ρεκόρ συμμετεχόντων στο χώρο. Η διοργάνωση του 2018 πρόκειται να φιλοξενήσει περίπου 100 συμμετέχοντες σε χώρους όπως neon, LED, τρισδιάστατων επιγραφών, φωτεινών επιγραφών, channel letters και χαρακτικής.

Μέχρι σήμερα το μέγεθος της διοργάνωσης έχει αυξηθεί κατά 38% σε σύγκριση με το 2017, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη διοργάνωση όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο. Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, η European Sign Expo 2018 θα δεχθεί 23% περισσότερους συμμετέχοντες από το 2017, με παλιούς και νέους εκθέτες.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος, μεταξύ άλλων, οι εξής εταιρείες: Arcadia LED, Cosign, Domino Sign, Easy Screen Display Stands, Herz GmbH, Sanders Group, SloanLED Europe B.V. και Yellotools Ltd.

Η Trudy Kersten, υπεύθυνη για το marketing και office manager για την Ευρώπη της Sloan LED σχολιάζει «Η European Sign Expo είναι η μεγαλύτερη έκθεσης επιγραφοποιίας για εμάς και παρέχει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες μας και με νέους πελάτες από όλον τον κόσμο. Είναι ένα σημείο συνάντησης για την ανάδειξη των νέων προϊόντων μας»

Ο Michael Althoff, CEO and ιδρυτής της YelloTools υποστηρίζει ότι «Η European Sign Expo είναι μια διοργάνωση που δεν πρέπει να χάσει όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για την επιγραφοποιία και το μέλλον της καθώς συστεγάζει τοπικούς και διεθνείς συμμετέχοντες. Ένα λεωφορείο με δείγματα θα κυκλοφορεί στην έκθεση μας στο Βερολίνο όπου θα παρουσιάσουμε νέα προϊόντα μας για πρώτη φορά».

Το σλόγκαν της έκθεσης είναι το «Όπου η επιγραφοποιία απογειώνεται», υπογραμμίζοντας, έτσι, το ρόλο της έκθεσης ως τόπου συνάντησης όπου οι επιγραφοποιοί παρακολουθούν τις νέες τάσεις, τις εφαρμογές και τα προϊόντα της βιομηχανίας αυτής. Οι επισκέπτες θα βρουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις τους να βελτιωθούν.

Ο Roz Guarnori, Διευθυντής Τομέα στη FESPA, αναφέρει «Τα τελευταία 6 χρόνια η έκθεση έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό εκθετών κι επισκεπτών. Την περασμένη χρονιά στο Αμβούργο σημειώθηκε μεγαλύτερη συμμετοχή επισκεπτών σε σχέση με το 2016 και για το 2018 έχουμε περισσότερο χώρο οπότε ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση. Το Βερολίνο αναδεικνύεται σε δημοφιλές μέρος για την European Sign Expo κι είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε ξανά συμμετέχοντες που δεν έλαβαν μέρος στη διοργάνωση του 2017».

Οι επισκέπτες της European Sign Expo 2018 θα έχουν την ευκαιρία να έχουν δωρεάν πρόσβαση στη Global Print Expo FESPA 2018 όπου θα παρακολουθήσουν τις τελευταίες τάσεις των εφαρμογών στις ψηφιακές εκτυπώσεις, στα υφάσματα και στη μεταξοτυπία και να κατανοήσουν πώς θα μπορούσαν αυτοί οι τομείς να βοηθήσουν την επιχείρησή τους.

Ο Roz λέει «Γνωρίζουμε από τα δεδομένα μας ότι περίπου το 1/3 των επισκεπτών του FESPA Global Print Expo θα έρθουν σε επαφή με τη European Sign Expo για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην επιγραφοποιία. Αυτό δίνει στους επισκέπτες των δυο διοργανώσεων μια ποικιλία τεχνολογικών εφαρμογών για να εξερευνήσουν».

Στη FESPA 2018 οι επιγραφοποιοί που ψάχνουν για έμπνευση μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις συμμετοχές της κατηγορίας της επιγραφοποιίας – όπως και στις υπόλοιπες 13 κατηγορίες – στα βραβεία FESPA AWARDS που θα προβάλλονται στην κύρια είσοδο της διοργάνωσης στο Messe στο Βερολίνο.

Για όλες τις πληροφορίες στη European Sign Expo 2018, όπως τη λίστα των συμμετεχόντων, πληροφορίες για το ταξίδι και highlights από τη διοργάνωση του 2017, οι επιγραφοποιοί μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ιστοσελίδα της έκθεσης www.europeansignexpo.com. Εκεί μπορούν επίσης να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους να παραβρεθούν στην έκθεση.               

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top