Αναζήτηση

Ευχαριστήριο

Ευχαριστήριο

Εκ μέρους της οικογένειας του LinoGroup, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους και όσες εξέφρασαν με όλους τους τρόπους την λύπη τους για τον απροσδόκητο χαμό της Μαρούσας Κωνσταντινίδου, ιδρυτικού στελέχους και συζύγου του Χρήστου Αναστασίου, την οποία «αποχαιρετίσαμε» συντετριμμένοι την Τετάρτη 12/1/2022.

Η Μαρούσα Κωνσταντινίδου, ιδρυτικό στέλεχος της LinoMedia και μέχρι σήμερα CFO του LinoGroup, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αντιμετωπίζοντάς τον θαρραλέα και με απίστευτη αξιοπρέπεια έως και την τελευταία στιγμή.
Διακρίθηκε, στα χρόνια της πολύχρονης παρουσίας της εκτός από την καλοσύνη της, για την θετική της σκέψη, το χιούμορ της και για την εξαιρετική αποτελεσματικότητά της.

Ευχαριστούμε και όσους στη μνήμη της εκλιπούσας ενίσχυσαν με τη δωρεά τους αντί στεφάνου, τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” - www.floga.org.gr –  για την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top