Αναζήτηση

Εβδομάδα καινοτομίας τον Οκτώβριο από την Heidelberg

Εβδομάδα καινοτομίας τον Οκτώβριο από την Heidelberg

Η επικοινωνία της Heidelberg με τους πελάτες της στρέφεται στην εξατομίκευση και την ψηφιακή παρουσίαση

  • Οι κύκλοι καινοτομίας γίνονται μικρότεροι και απαιτούν νέους τρόπους επικοινωνίας με τους πελάτες
  • Η Heidelberg επικεντρώνεται σε νέες ιδέες πάνω στις εικονικές εμπορικές εκθέσεις και περιφερειακές εκδηλώσεις
  • “Εβδομάδα Καινοτομίας” τον Οκτώβριο, ψηφιακά αλλά και δια ζώσης
  • Η συμμετοχή στην εμπορική έκθεση drupa του επόμενου έτους ακυρώνεται λόγω της απόβλεπτης επίπτωσης του Covid-19

Η τάση για ολοένα μικρότερους κύκλους καινοτομίας στον κλάδο των έντυπων μέσων ενημέρωσης επιταχύνεται με γοργούς ρυθμούς. Τα ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε δεδομένα, αναδύονται όλο και πιο γρήγορα και συνεχώς τροποποιούνται ώστε να εναρμονίζονται με τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών. Οι πελάτες πρέπει επομένως να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις γρήγορα, ευέλικτα και σε συνεχή βάση.

Αυτή η τάση επηρεάζει και τον τρόπο επικοινωνίας της Heidelberg με τους πελάτες της: Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην προσφορά περισσότερων νέων, ψηφιακών επιλογών για την παρουσίαση προϊόντων και καινοτομιών.

Καινοτόμος στρατηγική στον τομέα της αναπτυσσόμενης αγοράς συσκευασίας - πλήρης διασύνδεση διαδικασιών εκτύπωσης από άκρο σε άκρο που θα προβληθεί ζωντανά για πρώτη φορά.

Ζωντανά, για πρώτη φορά στην εκδήλωση «Εβδομάδα Καινοτομίας» από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου. Με το σλόγκαν «Unfold your potential» η Heidelberg θα παρουσιάσει μέσω livestreaming αλλά και ζωντανών παρουσιάσεων τον πλούτο των καινοτόμων προϊόντων της, εστιάζοντας στους τομείς συσκευασίας και εμπορικής εκτύπωσης συμπεριλαμβανομένης της αυτόνομης εκτύπωσης, τις λύσεις end-to-end, το Smart Print Shop, το Push-to-Stop. Η Heidelberg έλαβε ήδη θετικά σχόλια στην παρουσίαση των καινοτομιών που είχαν προγραμματιστεί για τη φετινή drupa.

«Πρόκειται να επενδύσουμε στην νέα τάση της εξ’ αποστάσεως εμπορικής έκθεσης για να διασφαλίσουμε στενότερη και πιο εξατομικευμένη επικοινωνία με τους πελάτες μας, καθώς και σε τοπικές εκδηλώσεις σε αναπτυσσόμενες αγορές.
Αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια στις προσδοκίες των πελατών μας», λέει ο Rainer Hundsdörfer, CEO της Heidelberg. «Η Εβδομάδα Καινοτομίας θα μας επιτρέψει να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας σύντομα και να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας».

Η δια ζώσης επικοινωνία θα συνεχιστεί στα κέντρα εκτύπωσης και επίδειξης στο Wiesloch / Walldorf, την Ατλάντα, τη Σαγκάη, το Σάο Πάολο και το Τόκιο. Στα προαναφερόμενα κέντρα, η Heidelberg προσφέρει στους πελάτες της, πρόσβαση για την επίδειξη συγκεκριμένων προϊόντων και λύσεων, πολλαπλές δυνατότητες για άμεση επικοινωνία με τους ειδικούς εφαρμογών, καθώς και εκτενή προγράμματα κατάρτισης. Τα κέντρα επιδείξεων έχουν ήδη καθιερωθεί ώστε οι πελάτες να βιώνουν ζωντανές επιδείξεις για τις μετέπειτα ορθές επιλογές. Η Heidelberg καλωσορίζει αρκετές χιλιάδες πελατών ετησίως στα δικά της κέντρα επίδειξης σε όλο τον κόσμο.

Η πανδημία Covid-19 επιτάχυνε την ιδέα μετάβασης προς στις ψηφιακές και κατά τόπους εκδηλώσεις. Αν και δεν μπορούμε επί του παρόντος να γνωρίζουμε τον αντίκτυπο της πανδημίας που έπληξε τον κόσμο τον επόμενο χρόνο, πάραυτα η Heidelberg είναι υποχρεωμένη να λάβει αποφάσεις τώρα. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις το επόμενο έτος και συνεπώς δεν θα συμμετάσχει στη drupa. Το 2021, η διεθνής έκθεση drupa φαντάζει διαφορετική - οι παγκόσμιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και οι κανονισμοί υγιεινής συνεπάγονται λιγότερους επισκέπτες και περιορισμό συναθροίσεων. Οι παραδοσιακές διεθνείς εμπορικές εκθέσεις με πολυσύχναστα περίπτερα και αίθουσες θα είναι δύσκολο να πραγματωθούν και πιθανότατα θα χάσουν την έννοιά τους ως παγκόσμιες εκδηλώσεις και τόποι συνάντησης πελατών και κατασκευαστών. Ως μακροχρόνιος συνεργάτης της drupa, η Heidelberg θα χαρεί να συνεχίσει να προσφέρει την εμπειρία της όσον αφορά στην προσαρμογή των μελλοντικών επιχειρηματικών εκθέσεων στις νέες ψηφιακές δυνατότητες και ανάγκες των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, ανατρέξτε στο press portal της Heidelberger Druckmaschinen AG στη διεύθυνση www.heidelberg.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top