Αναζήτηση

Experience Day Atlas Digital – Εφαρμογές που επεκτείνουν τα επαγγελματικά όρια

Experience Day Atlas Digital – Εφαρμογές που επεκτείνουν τα επαγγελματικά όρια

Αν νομίζετε ότι οι εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης και γενικότερα οπτικής επικοινωνίας περιορίζονται στις κλασσικές αγορές, έχετε σημαντικά περιορίσει τα επαγγελματικά σας όρια. Οι δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης και laser κοπής, με τις δημιουργικές ιδέες του κάθε επαγγελματία,  ανοίγουν συνεχώς τα όρια μιας εταιρείας που θέλει να επεκταθεί για να αυξήσει ή να διατηρήσει, τους μειωμένους από την κρίση, τζίρους της.

Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει στους επαγγελματίες η Atlas Digital με την εκδήλωση «Experience Day» που διοργανώθηκε στο Creative Center της εταιρείας. Με βάση τα εκτυπωτικά αντικειμένων, υφασμάτων, ενδυμάτων και τα laser χαρακτικά που αντιπροσωπεύει, παρουσιάστηκαν δεκάδες ενδιαφέρουσες εφαρμογές, υλοποίηση του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας. Από απλές roll to roll εκτυπώσεις σε διάφορα υλικά, soft signage, επιγραφές, έως και εκτυπώσεις σε βότσαλα, ξύλινα αντικείμενα, κορνίζες, άλμπουμ, τετράδια, μαξιλάρια, ρούχα, παπούτσια, σαγιονάρες, κοσμήματα, ηλεκτρικούς διακόπτες, λαμπάδες, θήκες κινητών, ταπετσαρίες, υφάσματα επίπλων και πολλά άλλα.

Εντυπωσιακότερες όλων, οι εφαρμογές συνδυασμού επίπεδης εκτύπωσης και laser κοπής που δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός αντικειμένου από τα πρωτογενή υλικά του, όπως ενός επιτοίχιου ρολογιού που δημιουργήθηκε με κοπή και χάραξη ξύλου σε σχήμα ρολογιού, εκτύπωσή του και τέλος συναρμολόγηση του μηχανισμού του. Παρόμοια τέτοια αντικείμενα ήταν ξύλινες κρεμάστρες, ξύλινα κουτιά, plexiglass μπρελόκ, διακοσμητικά, ακόμα και σκουλαρίκια.

Με αυτές τις δεκάδες εφαρμογές-προτάσεις και πολλές άλλες που μπορούν να «γεννηθούν» από τη δημιουργική έμπνευση του καθενός, μια εταιρεία οπτικής επικοινωνίας, μπορεί να ανοιχτεί σε νέες αγορές όπως αυτή του δώρου, τουριστικών ειδών, ειδών διακόσμησης σπιτιού ακόμα και ενδυμάτων.

Στις παραπάνω κατηγορίες μηχανημάτων, η Atlas Digital αντιπροσωπεύει τις εταιρίες: Roland (ψηφιακοί εκτυπωτές roll to roll, textile και αντικειμένων), Acro (laser χαρακτικά) και (ενδυμάτων)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top