Αναζήτηση

Fespa 2017 - Η παρουσία της εταιρείας Tsekmeres

Fespa 2017 - Η παρουσία της εταιρείας Tsekmeres

Στην Fespa 2017, στο Αμβούργο της Γερμανίας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για εκτυπωτικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μπορούν να εξελίξουν τη δουλειά τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Η εταιρεία Tsekmeres παρευρέθηκε με την παρουσία εκπροσώπων της, όπου εξυπηρέτησε και ενημέρωσε τους Έλληνες επισκέπτες στα περίπτερα των διεθνών συνεργατών της.

Η M&R στο περίπτερο της, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και παρουσίασε νέα μοντέλα, μεταξύ αυτών το υβριδικό σύστημα Digital Squeegee®, με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 720 σχέδια / ώρα! Το εντυπωσιακό ψηφιακό μηχάνημα κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με την ταχύτατη και ποιοτική δυνατότητα εκτύπωσης του. Τα ψηφιακά CMYK σχέδια είναι πλήρως συμβατά με κανονικές αλλά και με ειδικές τεχνικές μεταξοτυπίας, που μπορούν να εφαρμοστούν πριν αλλά και μετά την ψηφιακή εκτύπωση. Τα σκούρα υφάσματα δεν χρειάζονται πλέον pre-treatment. Οι εκτυπώσεις έχουν χαμηλό κόστος και τα μελάνια πολυμερίζονται σε φούρνους και ταχύτητες συγγενικές με αυτές των plastisol.

Digital Squeegee®

Victory One Hybrid®

Επίσης η Victory One Hybrid® πλήρης υβριδική γραμμή παραγωγής, μεταξοτυπίας / ψηφιακής inkjet, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Fespa 2017 και εντυπωσίασε τους επισκέπτες. Επιπλέον στο περίπτερο της M&R υπήρχαν προς επίδειξη το δημοφιλές μοντέλο αυτόματης εκτύπωσης μεταξοτυπίας υφάσματος Gauntlet III 16 colors / 18 stations (η νέα μικρή Formula), τα μοντέλα i-image S & ST Computer-To-Screen (CTS), o ψηφιακός εκτυπωτής υφάσματος M-Link Χ, οι φούρνοι στεγνώματος Economax D και Radicure D κ.α.

 

Η Fujifilm στο περίπτερο της παρουσίασε το μέλλον σε αποκλειστικότητα επιδεικνύοντας μια τεχνολογική καινοτομία σε εξέλιξη. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά από κοντά την νέα αυτή πρωτοποριακή ψηφιακή μηχανή που θα έρθει να καλύψει ένα κενό στον χώρο των εκτυπώσεων. Βασισμένη στην τεχνολογία UV και σχήματος εκτύπωσης B1, θα προσφέρει εντυπωσιακές και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε μέγιστη παραγωγικότητα.

Η Transmatic στο δικό της περίπτερο παρουσίασε υψηλής παραγωγικότητας καλάνδρες όπως την GFO ρολών φάρδους έως 320εκ., την Sport 6540 κομματιαστού ή/και ρολών και την καλάνδρα 7416 στενού φάρδους για κορδέλες. Επίσης επίδειξε πρέσες όπως οι TS100/70P, TS5PA και REV5S. Όλες οι καλάνδρες και πρέσες της Transmatic είναι άριστης ποιότητας, καινοτόμες λύσεις, οι οποίες τοποθετούν την εταιρεία σε ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο της θερμομεταφοράς.  

H Aleph παρουσίασε στην Fespa 2017 τον εντυπωσιακό βιομηχανικό εκτυπωτή LaForte Sublimation Paper με δυνατότητα παραγωγής έως και 800 τ.μ./ώρα! Η εταιρεία βραβεύτηκε φέτος στην Φραγκφούρτη με το βραβείο Future Textile Award 2017 στην κατηγορία Best Product-Industrial Textiles. Η Aleph ιδρύθηκε το 1999 στο Κόμο, στην καρδιά της Ιταλικής υφαντουργίας και ειδικεύεται στην κατασκευή εκτυπωτικών μηχανημάτων, βοηθητικών εργαλείων καθώς και στην ανάπτυξη λογισμικού.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.tsekmeres.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top