Αναζήτηση

FESPA 2017: Μια επιτυχημένη έκθεση κατά γενική ομολογία

FESPA 2017: Μια επιτυχημένη έκθεση κατά γενική ομολογία

Καλύπτοντας 10 αίθουσες με συγκεκριμένες θεματικές ζώνες για μεταξοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση και εκτύπωση σε ύφασμα, η FESPA 2017 άνοιξε την Δευτέρα 8 Μαΐου τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Hamburg Messe, στην καρδιά του Αμβούργου και ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου 2017.

Με σλόγκαν “Dare to Print Different” οι διοργανωτές κάλεσαν τους επαγγελματίες να επισκεφθούν τα περισσότερα από 700 περίπτερα, να εξερευνήσουν τον κόσμο των εκτυπώσεων, να δουν από κοντά νέες τεχνολογίες και καινοτομίες σε εξοπλισμό, υλικά και εφαρμογές και να τολμήσουν το «διαφορετικό» ώστε να διαφοροποιηθούν και να διευρύνουν τα επιχειρηματικά τους όρια.

Η έκθεση FESPA εξελίσσεται συνεχώς και έχει γίνει σημαντικό γεγονός για τον κλάδο της μεταξοτυπίας, της ψηφιακής εκτύπωσης και της εκτύπωσης σε ύφασμα.

Η φετινή διοργάνωση ήταν μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη σε αριθμό εκθετών.

Σε αντίθεση οι επισκέπτες μειώθηκαν κατά 10% περίπου σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση στην Κολωνία.

Ο διευθυντής της περιφερειακής μονάδας Roz Guarnori δήλωσε ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια βουτιά από τους γερμανούς επισκέπτες, ίσως γιατί η έκθεση συνέπεσε με την Interpack στο Ντίσελντορφ και με την εμπορική έκθεση Techtextil, η οποία έλαβε χώρα στο Frankfurt Messe την ίδια εβδομάδα. Αυξήθηκε όμως ο αριθμός των επισκεπτών από την Ασία και την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Ο αριθμός των Ελλήνων επισκεπτών ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που αρχικά αναμενόταν.

Κατά γενική ομολογία όμως η έκθεση ήταν επιτυχημένη, οι εκθέτες και επισκέπτες έμειναν ευχαριστημένοι και οι περισσότεροι των εκθετών δήλωσαν ότι οι επισκέπτες έδειξαν ουσιαστικό ενδιαφέρον, είχαν επισκεφθεί την έκθεση για να επενδύσουν και όχι μόνο να ενημερωθούν.  

Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 
Οι επισκέπτες μπορούσαν να επωφεληθούν από τα δωρεάν σεμινάρια που ελάμβαναν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην Αίθουσα Α4. Τα σεμινάρια προσέφεραν σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις της αγοράς για διάφορους τομείς της βιομηχανίας, όπως η σήμανση, η ψηφιακή εκτύπωση, η μεταξοτυπία, η βιομηχανική εκτύπωση, κ.ά.  

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνταν καθημερινά από σημαντικούς εκπροσώπους του κλάδου που μοιράζονταν με τους επισκέπτες την δική τους εμπειρία.

FESPA Print Census
Οι διοργανωτές ενθάρρυναν τους επισκέπτες να λάβουν μέρος στην δεύτερη παγκόσμια έρευνα της FESPA για την βιομηχανία εκτυπώσεων – Print Census, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017 στην έκθεση FESPA Asia. Η έρευνα έχει στόχο να παρουσιάσει την εικόνα της αγοράς, τις βασικές τάσεις της και να κατανοήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση και να κερδίσουν ένα ταξίδι (δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων + τα αεροπορικά εισιτήρια) στην επόμενη FESPA που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο το 2018.

Συμπληρώστε την έρευνα online στο στο www.fespa.com/completemycensus. (Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ACN12, για το πεδίο participation code στην πρώτη ερώτηση της έρευνας).  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top