Αναζήτηση

FESPA 2022: Καλώς ήλθατε στο meeting point της Guandong και του Mr Magnus

FESPA 2022: Καλώς ήλθατε στο meeting point της Guandong και του Mr Magnus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 16 Μαΐου 2022

Η νέα στρατηγική της Guandong θα παρουσιαστεί επίσημα στη Fespa 2022. Φέτος, δεν θα συμμετέχουμε στην έκθεση με ένα κλασικό περίπτερο, αλλά με ένα Meeting Point που έχει σχεδιαστεί για να καλωσορίσει όλους τους επίσημους εμπορικούς αντιπροσώπους και τους πελάτες τους. Είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα καινοτόμα εργαλεία μάρκετινγκ που κυκλοφόρησαν από τον Specialty Specialist τον περασμένο χρόνο. Θα υπάρχουν επίσης κατάλογοι, αντίγραφα της συλλογής MMXX2, τα δημοφιλή θεματικά δείγματα Pocket και πολλά, πολλά άλλα. Οι αντιπρόσωποι και οι εκτυπωτές θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να προγραμματίσουν ραντεβού, να οργανώσουν συναντήσεις σε ιδιωτικό χώρο, καθώς και να απολαύσουν μια εμπειρία των ευκαιριών που προσφέρουν οι λύσεις Guandong και Mr Magnus.

«Όπως πάντα, μας αρέσει να είμαστε μπροστά από την εποχή μας», λέει ο Daniele Faoro, Team Principal της Guandong. «Η επιλογή να συμμετέχουμε στη Fespa με έναν διαφορετικό τρόπο από το κλασικό περίπτερο, είναι μια επανάσταση στον κλάδο και πηγάζει από την επιθυμία μας να είμαστε ακόμη πιο κοντά σε αντιπροσώπους και πελάτες».

Από την ίδρυση της, η εταιρεία, ξεχώρισε για την ισχυρή διεθνή της κλίση, η οποία με τα χρόνια της επέτρεψε να δημιουργήσει - σε όλη την Ευρώπη - ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων, εξαιρετικά εξειδικευμένων και αφοσιωμένων στα εμπορικά σήματα Guandong Italia και Mr Magnus. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επικοινωνιακή στρατηγική της Guandong για το 2022 παρέχει ενεργή υποστήριξη στις εμπορικές εκθέσεις και τις τοπικές εκδηλώσεις που προωθούνται από τους εταίρους της στις χώρες τους.

Αυτή η νέα στρατηγική, η οποία είναι έντονα προσανατολισμένη στη δικτύωση, είναι ένα από τα κύρια σημεία επαφής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Guandong με στόχο την προσφορά μιας εμπειρίας πελατών, ολοένα και πιο προσανατολισμένης στο μέλλον. «Σε μια ώριμη αγορά όπως αυτή της οπτικής επικοινωνίας», συνεχίζει ο Faoro, «όχι μόνο είναι απαραίτητο να επενδύσουμε στην έρευνα νέων λύσεων, αλλά και να είμαστε παρόντες σε παράλληλα κανάλια και αγορές, να είμαστε μπροστά από την εποχή μας με υπηρεσίες που απευθύνονται στον κόσμο των πολυμέσων - όπως είναι το τμήμα Rèclame! - και, πάνω απ' όλα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη πιο στοχευμένων πρότζεκτ».

Το meeting point της Guandong, σας περιμένει στη FESPA 2022, HALL 25 – STAND D55.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI)

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top