Αναζήτηση

Fespa 2023: Η καινοτομία της Guandong για προσωρινές εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας

Fespa 2023: Η καινοτομία της Guandong για προσωρινές εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας

Στη Fespa το περίπτερο της εταιρείας θα προσομοιώσει ένα πραγματικό σημείο πώλησης

10 Μαΐου 2023: Η Guandong θα συμμετέχει στη Fespa 2023 με στόχο την εδραίωση της ως «Ειδικός των  Ειδικών», έναν ρόλο που κατέχει για πάνω από 20 χρόνια, στον σχεδιασμό έντυπων μέσων και το μάρκετινγκ. Ο Daniele Faoro, Υπεύθυνος Πωλήσεων και Σύμβουλος Μάρκετινγκ της Guandong Italia, εξηγεί: «Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεών μας, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, ενισχύοντας συνεχώς το δίκτυο των διανομέων μας που συνδέεται άμεσα με τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης».

Στην έκθεση, η Guandong θα παρουσιάσει τον νέο κατάλογο που έχει εμπλουτιστεί περαιτέρω με υλικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για προσωρινές εφαρμογές. Περιλαμβάνει πλαστικά υλικά, που αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας, και νέες προτάσεις υφασμάτων. Το περίπτερο της Guandong θα είναι ένας χώρος προβολής που θα δημιουργηθεί προσομοιώνοντας ένα πραγματικό σημείο πώλησης που συνδυάζει τις ανάγκες ενός καταστήματος POP-UP με αυτές της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Μέσω των υλικών που προτείνονται με παραδείγματα εφαρμογών, η Guandong συσχετίζει την προστιθέμενη αξία των αναλογικών και ψηφιακών εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους αντιπροσώπους να εξηγούν τις δυνατότητες κάθε υλικού σε πελάτες και παράγοντες επιρροής, όπως αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και εκτυπωτές. Εργαλεία που κυμαίνονται από κλασικούς καταλόγους, μπροσούρες και κιτ δειγμάτων, σε κανονικές εκδόσεις και σε μέγεθος τσέπης, έως ψηφιακά εργαλεία, όπως εφαρμογές όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε φωτογραφίες, βίντεο και μελέτες περιπτώσεων.

Η ευρεία γκάμα της Guandong περιλαμβάνει υλικά νέας γενιάς που αναπτύχθηκαν από το εσωτερικό τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης για εγκαταστάσεις, διακόσμηση, σήμανση και προώθηση. Όλα αυτά τα υλικά χαρακτηρίζονται από τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των προσωρινών εφαρμογών. Μια αγορά που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, δεδομένης της ολοένα και πιο διαδεδομένης χρήσης τους σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε συνδυασμό με εμπορικές εκθέσεις και σε ενέργειες μάρκετινγκ για τον κόσμο του λιανικού εμπορίου. Αυτές οι καινοτόμες λύσεις έχουν σχεδιαστεί για να είναι αρκετά ανθεκτικές, γρήγορες και εύκολες στην τοποθέτηση και αφαίρεση, με μεγάλη προσοχή στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Υλικά υψηλής απόδοσης που προστατεύουν τόσο το περιβάλλον όσο και τις επιφάνειες, που παράγονται με αποκλειστικές και πατενταρισμένες τεχνολογίες όπως η Scarico d'aria (τεχνολογία απελευθέρωσης αέρα), η οποία επιτρέπει την εφαρμογή ακόμη και σε μεγάλες επιφάνειες, χωρίς να δημιουργεί φυσαλίδες ή τσακίσεις.

Η γκάμα υλικών της Guandong περιλαμβάνει επίσης καινοτόμα πλαστικά υλικά που προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας 100% ανακυκλώσιμων και ανακυκλωμένων εφαρμογών, χωρίς να θυσιάζεται η αντοχή και η ποιότητα. «Μια σοφή και προσεκτική επιλογή υλικών μπορεί να συμβάλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των εφαρμογών, καθώς και στην προώθηση μιας κυκλικής οικονομίας, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη ολόκληρου του κλάδου», σχολιάζει ο Edoardo Elmi, ιδρυτής της Guandong Italia.

H Guandong θα βρίσκεται στη Fespa 2023
Hall B2 – Stand D52

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Pinkommunication
Cristina Cortellezzi, Laura Premoli
info@pinkommunication.it
Τηλέφωνο: +39 02-89077149 – Fax: +39 02-99985878
Via Monte Rosa, 67 - 20149 Milano

Guandong Italia Srl
info@guandong.eu - www.guandong.eu
Τηλέφωνο +39 02 89785988
SS 415 Paullese Km 10, 20090 Caleppio di Settala (MI) 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top