Αναζήτηση

Gallus Experience Days

Gallus Experience Days

Δελτίο τύπου

Gallus Experience Days – Γιορτάζοντας την Καινοτομία και τη Συνεργασία

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στις Gallus Experience Days!

Με το νέο Gallus Experience Center δημιουργούμε χώρο για ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, δημιουργικότητας, συνεργασίας, καινοτομίας, μαθημάτων και εκπαίδευσης και διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον του κλάδου.

Δείτε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και λύσεις και εμπνευστείτε από τους κεντρικούς ομιλητές και τις συζητήσεις με ειδικούς του κλάδου.

Παράλληλα, θα γιορτάσουμε τα εκατό χρόνια της Gallus. Θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και θα κοιτάξουμε εκτενώς τις επόμενες δεκαετίες.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε από κοντά!

Η ομάδα της Gallus

 

Gallus Experience Days

Τι να περιμένω;

Οι «Gallus Experience Days - Celebrating Innovation and Collaboration» είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Δημιουργούμε ένα σημείο διεπαφής βιομηχανίας και narrow web και καλωσορίζουμε πελάτες, εμπόρους και συνεργάτες στο St. Gallen.

Δείτε την Gallus από μια διαφορετική οπτική γωνία και ανακαλύψτε την αλληλεπίδραση μεταξύ του cloud και του συμβατικού Gallus Labelmaster, του υβριδικού Gallus Labelfire και του ψηφιακού Gallus One. Ενώ εστιάζουμε στα «προϊόντα του μέλλοντος», σας προσκαλούμε επίσης να ξαναζήσετε τα τελευταία 100 χρόνια.

Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε κορυφαίες ομιλίες σε θέματα όπως οι αλλαγές των χαρακτηριστικών του κοινού που αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες, το μέλλον του λιανικού εμπορίου, το TCO και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες και ενημερωτικές παρουσιάσεις από τους συνεργάτες μας σχετικά με τεχνολογίες και λύσεις εκτύπωσης. Επιπλέον, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δικτυωθείτε και να συναντήσετε τους συνεργάτες μας προσωπικά και να ανταλλάξετε ιδέες απευθείας μαζί τους.

Αφεθείτε σε γαστρονομικές και μουσικές απολαύσεις στο Gallus Catering and Celebrating Area. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα επιλογών catering (χορτοφαγική, vegan και άλλα) και απολαύστε τους ήχους των μουσικών απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό ποτό.

Ακολουθήστε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (LinkedIn, Facebook, Instagram) για να μείνετε ενημερωμένοι και να μάθετε ποιοι ομιλητές και συνεργάτες θα είναι στις Gallus Experience Days.

Μαζί δημιουργούμε το μέλλον της βιομηχανίας του narrow web!

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες επίσκεψης, τις ώρες λειτουργίας και τη συμμετοχή σας επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.gallus-group.com/en/gallus/events/gallus-experience-days

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top