Αναζήτηση

Gallus One στην έκθεση Labelexpo Americas 2022

Gallus One στην έκθεση Labelexpo Americas 2022

Η HEIDELBERG και η Gallus παρουσίασαν από κοινού το πλήρως ψηφιακό σύστημα εκτύπωσης ετικετών Gallus One στην έκθεση Labelexpo Americas 2022. Το νέο αυτό πιεστήριο αποτελεί μία εξαιρετικά οικονομική και βιώσιμη λύση στην παραγωγή ετικετών υψηλής ποιότητας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 22/09/2022

  • Νέο υψηλής ποιότητας ψηφιακό σύστημα παραγωγής ετικετών σχεδιασμένο για γρήγορη απόδοση της επένδυσης
  • Καινοτομίες ψηφιακής εκτύπωσης που στοχεύουν στους αναπτυξιακούς τομείς της εκτύπωσης
  • Εκτυπωτικές πλάκες Gallus Screeny που παράγουν εντυπωσιακές ετικέτες
  • Μία από κοινού παρουσία στην εμπορική έκθεση η οποία υπογραμμίζει τη δέσμευση του ομίλου της HEIDELBERG στον τομέα της ετικέτας

Η Heidelberger Druckmaschinen AG (HEIDELBERG) και η Ελβετική θυγατρική της, Gallus παρουσίασαν τις λύσεις τους γύρω από τον αναπτυσσόμενο τομέα της εκτύπωσης ετικετών, υπό το σύνθημα “Your Partner for Label Solutions”, στην έκθεση Labelexpo Americas 2022 (περίπτερο 3228), η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο.

Ένα ιδιαίτερο έκθεμα αποτέλεσε το νέο, πλήρως ψηφιακό σύστημα εκτύπωσης ετικετών Gallus One, το οποίο βασίζεται στη δοκιμασμένη πλατφόρμα εκτυπωτικών μηχανών Gallus Labelmaster. Το εκτυπωτικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για την οικονομική και βιώσιμη παραγωγή ετικετών υψηλής ποιότητας και με τον τρόπο αυτό προσφέρει μία αξιόπιστη απόδοση της επένδυσης (ROI) για μεγάλο αριθμό χρηστών.

Ως μία inkjet ψηφιακή UV εκτυπωτική μηχανή ρολού για ετικέτες, με πλάτος ρολού στα 340mm, ανάλυση εκτύπωσης στα 1200 dpi τεσσάρων χρωμάτων συν λευκό, και ταχύτητα εκτύπωσης έως 70 μέτρων ανά λεπτό, καθίσταται ιδανική για την παραγωγή πλήθους εφαρμογών και αποτελεί μία οικονομικά αποδοτική λύση για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά της παραγωγής ψηφιακών ετικετών.
Επιπροσθέτως, η Gallus One μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε μία ροή εργασίας Prinect της HEIDELBERG.

Το σύστημα αποτελεί μία από κοινού κατασκευή των HEIDELBERG και Gallus και συνδυάζει την τεχνογνωσία στην ψηφιακή εκτύπωση και το λογισμικό της ηγέτιδας στις Offset εκτυπωτικές μηχανές φύλλου με την εκτενή και πολύχρονη εμπειρία της Gallus στις εκτυπώσεις ετικετών.

"Η ψηφιακή εκτύπωση είναι και θα παραμείνει η τεχνολογία κλειδί για τη HEIDELBERG! Η νέα Gallus One αποτελεί τη νέα απόδειξη αυτού", λέει ο Dr. Ludwin Monz, Διευθύνων Σύμβουλος της HEIDELBERG. “Οι καινοτομίες μας στην ψηφιακή εκτύπωση στοχεύουν στις αναπτυσσόμενες αγορές της βασικής μας δραστηριότητας, παρέχοντας στους πελάτες μας μια ελκυστική λύση που αντέχει στο χρόνο, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για ενισχυμένη ανταγωνιστικότητα”, προσθέτει.

Η κοινή παρουσία στην εμπορική έκθεση δίνει έμφαση στη σημασία της εκτύπωσης ετικετών.
Εκτός από το ψηφιακό σύστημα Gallus One, η HEIDELBERG και η Gallus παρουσίασαν επίσης συμβατικές λύσεις για οικονομικά αποδοτική, υψηλής ποιότητας παραγωγή ετικετών. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες της εμπορικής έκθεσης ενημερωθώθηκαν σχετικά με τις επιλογές φινιρίσματος των ετικετών που προσφέρουν οι εκτυπωτικές πλάκες Gallus Screeny για κυλινδρική μεταξοτυπία, που αποτελούν μια in-house ανάπτυξη της Gallus.

Οι εκτυπωτικές πλάκες Gallus Screeny για κυλινδρική μεταξοτυπία,  χάρη στη μεγάλη ποικιλία των εφέ φινιρίσματος που προσφέρουν, επιτυγχάνουν εντυπωσιακότερα αποτελέσματα στα σημεία πώλησης.

Η μοναδική μικροδομή, το σταθερό πλέγμα και η τέλεια δομική ισορροπία της φωτοευαίσθητης επίστρωσης, εξασφαλίζουν μέγιστη ποιότητα εκτύπωσης και επαναληψιμότητα σε εξαιρετικά λεπτές γραμμές, πλακάτα χρώματα και ανάγλυφες εκτυπώσεις. Έτσι, το εκτυπωτικό αποτέλεσμα τραβά το βλέμμα στα σημεία πώλησης.

Η HEIDELBERG και η Gallus έκθεσαν επίσης την πλήρη γκάμα των αναλωσίμων Saphira, τα οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις λύσεις εξοπλισμού Φλεξογραφίας. Για τους πελάτες των ΗΠΑ και του Καναδά, τα προϊόντα αυτά θα είναι σε λίγο καιρό απευθείας διαθέσιμα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της HEIDELBERG.

Με την κοινή τους εμφάνιση στην εμπορική έκθεση, η HEIDELBERG και η Gallus υπογραμμίζουν πόσο σημαντική είναι η αγορά της ετικέτας για τον Όμιλο HEIDELBERG γενικά και για την αγορά της Αμερικής ειδικότερα. «Η τάση για δημιουργικές, υψηλής ποιότητας ετικέτες συνεχίζει και αυξάνεται και στις ΗΠΑ», αποκαλύπτει ο Felix Müller, Πρόεδρος του Cluster Americas στη HEIDELBERG. «Το τμήμα προσφέρει στους πελάτες μας εξαιρετικές επιχειρηματικές επιλογές, ειδικά όταν πρόκειται για ψηφιακή εκτύπωση, και η HEIDELBERG επέδειξε τα διαπιστευτήριά της ως προτιμώμενος συνεργάτης με ένα ελκυστικό χαρτοφυλάκιο στην έκθεση Labelexpo Americas 2022», καταλήγει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία και το φωτογραφικό υλικό, επισκεφθείτε το Press Lounge της Heidelberger Druckmaschinen AG στη διεύθυνση www.heidelberg.com και τη Βιβλιοθήκη Μέσων (Media Library).

Heidelberg IR τώρα στο Twitter:
Σύνδεσμος για το κανάλι IR στο Twitter: https://twitter.com/Heidelberg_IR
Στο Twitter με το όνομα: @Heidelberg_IR

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top