Αναζήτηση

GM DC350Flex για τον Όμιλο Barthel

GM DC350Flex για τον Όμιλο Barthel

Στη φωτογραφία: Bert Haenen, διευθύνων σύμβουλος της Barthel Digitalprint GmbH (αριστ.) και Ali Abdelyasol, χειριστής, Hygienic στη νέα GM DC350Flex.

Η αξιοπιστία και η ακρίβεια χαρακτηριστικό της νέας γραμμής  

Η Barthel Group GmbH επένδυσε σε ένα συμπαγές μηχάνημα φινιρίσματος, το  GM DC350Flex. Η εταιρεία χρειαζόταν ένα αποδοτικό και αρθρωτό μηχάνημα τελειοποίησης ετικετών που θα μπορούσε επίσης να παρέχει αξιοπιστία και ακρίβεια για την επιχείρησή τους στο Έσσεν (Γερμανία).

 «Οι ταχύτητες έως και 80 m/min σε ημιπεριστροφική λειτουργία και η αυτοματοποιημένη διαδικασία ρύθμισης με σύνδεση με το σύστημα MIS έκαναν το GM DC350Flex ιδανικό για εμάς», λέει ο Mischa Barthel, διευθύνων σύμβουλος της Barthel Group.

«Η πειστική τεχνική στο μηχάνημα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο για εμάς. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό για εμάς να έχουμε έναν στενό και αξιόπιστο συνεργάτη, τον οποίο γνωρίζουμε και με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί σε πολλά έργα», συνεχίζει ο Mischa Barthel.

Ο όμιλος Barthel Group ιδρύθηκε το 1984, και σήμερα ο όμιλος αποτελείται από 8 εταιρείες και παράγει καθημερινά περίπου 300.000 τετραγωνικά μέτρα ετικετών σε έξι εγκαταστάσεις. Η εταιρεία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ευρωπαϊκή αγορά ετικετών και πρόσφατα εξαγόρασε την εταιρεία εκτύπωσης ετικετών ATB, στην περιοχή του Ρουρ.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top