Αναζήτηση

Gold Award στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Gold Award στην κατηγορία Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν τα Finance & Accounting Awards '24 στο ξενοδοχείο Sofitel. Στον θεσμό που κύριο στόχο έχει την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του Οικονομικού και Λογιστικού κλάδου, η Konica Minolta Ελλάς είχε την τιμή να συμμετάσχει και να διακριθεί στην κατηγορία: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» λαμβάνοντας το Gold Award. 

Η Konica Minolta Ελλάς συνεχίζει να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στα βήματά τους προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναδεικνύεται η σκληρή δουλειά των ανθρώπων μας, και ειδικά για το έργο ψηφιακού μετασχηματισμού που υλοποιήσαμε εσωτερικά στην εταιρεία μας. Ευχαριστούμε την BOUSSIAS Communications και την κριτική επιτροπή για την τιμή». δήλωσε ο Δημήτρης Πηλίτσος Digital Workplace Manager, για το βραβείο. 

Για το εσωτερικό έργο που υλοποίησε η Konica Minolta και είχε ως στόχο την αυτοματοποίηση διαδικασιών με σκοπό τη μείωση κόστους και χρόνου, ο Λάμπρος Παπαδημητρίου CFO, ανέφερε σχετικά: «Αυτή η διάκριση επισφραγίζει τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας της Konica Minolta, καθώς καταφέραμε σημαντική βελτίωση στην παραγωγικότητα και την ταχύτητα λήψης αποφάσεων στο οικονομικό τμήμα». 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top