Αναζήτηση

«Γωνιά ετικέτας» στο Μουσείο Τυπογραφίας

«Γωνιά ετικέτας» στο Μουσείο Τυπογραφίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΣΕΤ ήρθε σε επαφή με το Μουσείο Τυπογραφίας Ιωαννίνων και συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί «γωνιά ετικέτας», στην οποία θα παρουσιάζονται η ιστορία, η πορεία και η εξέλιξη της ετικετοποιίας.

Ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται υλικό και Ο ΕΛΣΕΤ καλεί τους συναδέλφους που διαθέτουν οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στην πληρέστερη παρουσίαση της ιστορίας της ετικέτας (παλιά μηχανήματα, βοηθητικός εξοπλισμός, κοπτικά, κλισέ, συσκευασίες εποχής, κ.λπ), να το προσφέρει στο Μουσείο. Σημαντικές πληροφορίες για τον επισκέπτη του Μουσείου θα έδιναν και φωτογραφίες από το χώρο και τον τρόπο δουλειάς τις περασμένες δεκαετίες.

Η ίδια πρόσκληση απευθύνεται και στους προμηθευτές. Οποιοδήποτε υλικό ξυπνά μνήμες στους παλαιότερους και γίνεται πηγή γνώσης για τους νεότερους, μπορεί να γίνει έκθεμα στο Μουσείο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο Τυπογραφίας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση του υλικού και τη μεταφορά του στο Μουσείο επικοινωνήστε με τον ΕΛΣΕΤ στα τηλέφωνα 2108314661, 6936710186 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@elset.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top