Αναζήτηση

Great Photo Awards 2023-2024 «Ο κόσμος του Πορτραίτου»

Great Photo Awards 2023-2024 «Ο κόσμος του Πορτραίτου»

Η 2η διοργάνωση των διεθνών φωτογραφικών βραβείων Great Photo Awards 2023-24 είναι έτοιμη να υποδεχθεί τις συμμετοχές έως τις 14 Φεβρουαρίου 2024.

Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, που τα ανέδειξαν ως σημείο αναφοράς στη διεθνή φωτογραφική σκηνή προσελκύοντας συμμετοχές υψηλής καλλιτεχνικής αξίας από όλες τις ηπείρους, τα Great Photo Awards συνεχίζουν στη δεύτερη διοργάνωση με το νέο θέμα: “Portrait World”. Η φωτογραφία πορτραίτου είναι ένα δημοφιλές φωτογραφικό θέμα που εστιάζει την στην εκφραστική δύναμη των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 

Οι ενδιαφερόμενοι, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι, μπορούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη διοργάνωση των Great Photo Awards 2023-24 σε όσες απ’ τις πέντε κατηγορίες επιθυμούν, οι οποίες είναι: 

Το αγαπημένο μου Πορτραίτο (My favourite portrait) ● Εθνολογικό Πορτραίτο (Ethnic portrait) ● Περιβαλλοντικό | Εργασιακό Πορτραίτο (Environmental | Work portrait) ● Ομαδικό Πορτραίτο (Group portrait) ● ΑυτοΠορτραίτο (Self portrait) 

Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελείτε από καταξιωμένους πορτρετίστες φωτογράφους και Photo Editors που είναι οι εξής: 

Βέλγιο: Pascal Baetens | Editorial photographer for lifestyle magazines and author of numerous photographic books

Ελλάδα: Panagiotis Kaldis | Photographos Magazine editor 

Ηνωμένο Βασίλειο: Sanjay Jogia | Wedding & Portrait Photographer

Ισπανία: Alfonso del Barrio | Photo magazine publisher & editor

Κύπρος: Elena Paraskeva | International Conceptual Photographer, Art Director and Adobe official instructor 

Ρουμανία: Mihaela Noroc | Photographer & public speaker

Βραβεία

Οι νικητές που θα αναδείξει η κριτική επιτροπή θα διεκδικήσουν σημαντικά δώρα και προβολή! 

Οι καλύτερες δέκα φωτογραφίες από κάθε κατηγορία θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και θα αναρτηθούν virtual gallery αλλά και σε ειδική έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο της επερχόμενης 15ης PHOTOVISION & IMAGE+TECH που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 5-7 Απριλίου 2024. 

Επιπλέον, μία επιλογή από τις διακριθείσες φωτογραφίες θα δημοσιευθεί στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Δείτε αναλυτικά τα βραβεία της δεύτερης διοργάνωσης εδώ

 

Great Photo Awards 2023-24 | Portrait World

Για τις συμμετοχές σας: https://gphotoawards.com/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο: info@gphotoawards.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top