Αναζήτηση

H A&G Paper με νέα δειγματολόγια στη Graphica 2017

H A&G Paper με νέα δειγματολόγια στη Graphica 2017

H «A&G Paper Α.Ε.Β.Ε.» δραστηριοποιείται στον κλάδο του Χαρτιού, Χαρτονιού από το 1951. Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο άρτιος εξοπλισμός, και η άριστη ποιότητα των εμπορευμάτων και των προϊόντων της, την καθιστούν μία από τις πλέον αξιόπιστες, ποιοτικές και δυναμικές εταιρείες του χώρου. Ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία χαρτιού, συσκευασίας και διανομής, προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία των νέων δειγματολογίων μας σε χαρτιά εκτυπώσεων και ειδικά χαρτιά. Με αυτή την αφορμή, και με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε όλους στην Έκθεση Graphica, που θα πραγματοποιηθεί 17-19 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και στο περίπτερο μας με τον αριθμό: 300.

Ελάτε να συζητήσουμε τις μελλοντικές μας συνεργασίες και να σας προσφέρουμε τα Νέα μας Δειγματολόγια σε:

 

1. Χαρτιά Εκτυπώσεων
2. Χαρτιά & Χαρτόνια Συσκευασίας 
3. Χαρτιά Περιτύλιξης
4. Χαρτιά & Χαρτόνια Βιβλιοδεσίας  

 

 

και το Νέο μας Δειγματολόγιο σε:

1. Ειδικά Χαρτιά  

Περίπτερο: 300

 

A&G PAPER Α.Ε.Β.Ε. Εμπορίας & Επεξεργασίας Χάρτου 21° χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 145 68 Κρυονέρι, Τηλ:210.6247.100 | Fax:210.6247.200 www.ang.gr e-mail: AnG@AnGpaper.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top