Αναζήτηση

H BOBST κερδίζει το Βραβείο Βιωσιμότητας

H BOBST κερδίζει το Βραβείο Βιωσιμότητας

H BOBST και οι συνεργάτες της κερδίζουν το Βραβείο Βιωσιμότητας Packaging Europe για το oneBARRIER FibreCycle

Στα βραβεία Packaging Europe Sustainability Awards, η BOBST και οι Συνεργάτες της κέρδισαν στην κατηγορία Ανακυκλώσιμων Συσκευασιών για το oneBARRIER FibreCycle.


Η BOBST σε συνεργασία με την UPM και τη Michelman ήταν από κοινού νικητές της κατηγορίας μαζί με τους Citeo και Partners. Το βραβείο για το oneBARRIER FibreCycle απονεμήθηκε στη Sara Alexander και την Carolin Struller από τη BOBST και τον Thierry Van Migem από την Michelman στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ στις 14 Νοεμβρίου.

Το oneBARRIER FibreCycle είναι μια εναλλακτική λύση με βάση το χαρτί, υψηλού φραγμού έναντι της παραδοσιακής εύκαμπτης συσκευασίας με βάση το πλαστικό και έχει κηρυχθεί επίσημα ανακυκλώσιμη από την PTS, την 4evergreen, την Aticelca και το Western Michigan University. Αναπτύχθηκε από τις BOBST, UPM και Michelman, το FibreCycle είναι μια δομή υψηλού φραγμού, έτοιμη για ανακύκλωση που βασίζεται σε ίνες και είναι το επιτυχημένο αποτέλεσμα 4 ετών μελετών σε βάθος και ενός εκτεταμένου προγράμματος δοκιμών, που πραγματοποιήθηκε σε εξοπλισμό παραγωγής κλίμακας.

Σχολιάζοντας τη νίκη, η Sara Alexander, Marketing & Communications Manager Flexible Packaging της BOBST δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό βραβείο που αποδεικνύει ότι η λύση oneBARRIER FibreCycle είναι πραγματικά μια αλλαγή του παιχνιδιού για τη βιομηχανία. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς την εξαιρετική συνεργασία με την UPM και την Michelman. Πιστεύουμε πραγματικά στη δύναμη των συνεργασιών και το γεγονός ότι και οι δύο νικητές στην κατηγορία μας είναι έργα που προέρχονται από συνεργασία με άλλες εταιρείες του κλάδου καταδεικνύει πραγματικά πόσο σημαντικές είναι οι συνεργασίες και η συνδημιουργία. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε καινοτόμες, βιώσιμες λύσεις για τον κλάδο της ευέλικτης συσκευασίας».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top