Αναζήτηση

H Chameleon Graphics ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη MIMAKI

H Chameleon Graphics ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη MIMAKI

Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Ιαπωνική MIMAKI για την Ελληνική αγορά. Η MIMAKI είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτικών και κοπτικών μηχανημάτων στον Κόσμο κατέχοντας ιδιαίτερα υψηλά μερίδια αγοράς αλλά και σταθερά προσανατολισμένη στην τεχνολογία αιχμής.

Εκτυπωτές ρολού με μελάνια Eco Solvent, UV και Sublimationεπίπεδοι εκτυπωτές UV μικρού και μεγάλου φορμάτ, κοπτικά ρολού και επίπεδα και τέλος ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλες τις παραπάνω κατηγορίες, εγκατάσταση μηχανημάτων, εκπαίδευση και service. Με δύο ολοκληρωμένα Demo Room σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να γνωρίσετε από κοντά τις πρωτοπόρες τεχνολογίες της Mimaki και να εκτυπώσετε οποιοδήποτε αρχείο και υλικό επιθυμείτε.

Εκτύπωση και κοπή με Eco Solvent και UV μελάνια, εκτύπωση UV σε πλήθος αντικειμένων ακόμα και κυλινδρικών, εκτύπωση Solvent μεγάλου φορμάτ για υψηλή παραγωγικότητα, transfer sublimation σε 4 πλάτη, UV σε φύλλα μέχρι 2m x 3m, όλα είναι εφικτά με έναν ή και περισσότερους εκτυπωτές Mimaki.
 
Επικοινωνήστε τώρα κιόλας μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού για το προσωπικό σας demo.

CHAMELEON GRAPHICS

Αθήνα:                                              
Ντάλιας 7, 13677, Αχαρναί                
T.: 210 51 43 101, K: 6948 894397   

Θεσσαλονίκη:
Ανθοκήπων 25, 56429, Ευκαρπία
T.: 2311 822 510

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top