Αναζήτηση

H Heidelberg βελτιώνει τα καθαρά κέρδη της

H Heidelberg βελτιώνει τα καθαρά κέρδη της

H εταιρία Heidelberg, κατασκευαστής offset και ψηφιακών πιεστηρίων ανακοίνωσε ότι αύξησε σημαντικά τα καθαρά κέρδη της (μετά από φόρους που κατέβαλε) κατά το τρίτο τρίμηνο ( 1 Οκτωβρίου -31 Δεκεμβρίου,2016) σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Πράγματι, τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 7-18 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας μεγάλος αριθμός παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης drupa έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί κατά το τέταρτο τρίμηνο, γεγονός που θα δημιουργήσει, επίσης, αύξηση των πωλήσεων στο τέλος του οικονομικού έτοθς και ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

«Οι βελτιώσεις στα αποτελέσματα κατά το τρίτο τρίμηνο δείχνουν ότι η Heidelberg, βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφορίας,» αναφέρει ο Rainer Hundsdörfer, Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberger Druckmaschinen AG. «Αναμένουμε ότι θα αυξηθούν περαιτέρω τα ετήσια κέρδη μας με ένα ισχυρό τελευταίο τρίμηνο».  

www.heidelberg.com

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top