Αναζήτηση

H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox

H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox

Πληροφορίες για ένα πολύ ενδιαφέρον νέο deal στον κόσμο της τεχνολογίας έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο.

H HP επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί μία πρόταση εξαγοράς από την πλευρά της Xerox, όπως το είχε αρχικά κάνει γνωστό η Wall Street Journal σε δημοσίευμά της που είχε προηγηθεί. Στην ανακοίνωσή της η HP ξεκαθάρισε ότι είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με τη Xerox, η οποία έχει κάνει αντίστοιχες προσφορές και στο παρελθόν.

Η χρηματιστηριακή αξία της Xerox αγγίζει τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εκείνη της HP φτάνει τα 27 δισεκατομμύρια, ποσό τριπλάσιο σε σχέση με εκείνο της Xerox, ενώ οι αναλυτές τονίζουν ότι και οι δύο εταιρείες ασχολούνται -μεταξύ άλλων- με την κατασκευή εκτυπωτών. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο εταιρείες να εξοικονομούν περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο από το ενδεχόμενο της συγχώνευσης αυτής.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top