Αναζήτηση

H Imagco A.E. χαιρετίζει τη νέα της συνεργασία με την Agfa Ελλάδος

H Imagco A.E. χαιρετίζει τη νέα της συνεργασία με την Agfa Ελλάδος

Το εκτυπωτικό σύστημα Anapurna H1650i LED, είναι το μοντέλο που από τον Φεβρουάριο του 2018 ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια Anapurna LED και δεν αποτελεί παρά την μικρότερη έκδοση των δημοφιλών μοντέλων Anapurna H2050i LED και H2050i LED, με τα οποία ωστόσο μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά και οφέλη.

Όπως και το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς, το Anapurna H1650i LED εκτυπώνει σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά, έχοντας ένα ακόμη πλεονέκτημα: το χαμηλό κόστος κτήσης. Με τον συνδυασμό που κερδίζει ως προς την ποιότητα απεικόνισης και την αξιοπιστία της Agfa, με την τεχνολογία «thin ink layer»  για λιγότερη κατανάλωση μελανιών.

«Το υβριδικό εκτυπωτικό σύστημα Anapurna H1650i LED σχεδιάστηκε ως μια ισχυρή, ποιοτική και ευέλικτη επιλογή για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εκτύπωσης», μας λέει ο Philip Van der Auwera, Product Manager της Agfa Graphics. «Αν και μικρότερο, είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που προορίζονται για εκτυπωτές υψηλότερων προδιαγραφών, διαθέτοντας αισθητήρα ύψους κεφαλής, πρόληψη anti-crash και το anti-static bar, δίνοντας έτσι το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο λογική τιμή».

Τα υβριδικά συστήματα Anapurna για εκτύπωση μεγάλου σχήματος με υψηλή ποιότητα κατασκευής, μεγάλη ταχύτητα, εκτελούν εργασίες εκτύπωσης σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά.

Εξοπλισμένα με αερόψυκτες λάμπες  UV LED επιτρέπουν την εκτύπωση σε λεπτά και θερμο-ευαίσθητα υλικά προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, το ευρύ πεδίο εφαρμογής και την υψηλή παραγωγικότητα. Άλλωστε, μια εταιρεία όπως είναι η Agfa Graphics δεν θα μπορούσε παρά να παράξει και τα ανάλογα του μεγέθους και της τεχνογνωσίας της προϊόντα.

Όλα τα ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα Anapurna, συμπεριλαμβανομένου και του Anapurna H1650i LED, χρησιμοποιούν το λογισμικό Asanti, που συμβάλλει ουσιαστικά στα υψηλής ποιότητας και σταθερής εκτύπωσης αποτελέσματα.

Η Imagco AE προσφέροντας προϊόντα, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογία αιχμής φροντίζει να δίνει συνεχώς νέες προτάσεις και καινοτόμες λύσεις σε κάθε συνεργάτη της εξατομικευμένα.

Με την
• Αξιοπιστία ενός μεγάλου ομίλου όπως η Agfa,
• Ευελιξία σε κάθε τομέα,
• Ποιότητα εκτύπωσης,
• Υψηλή παραγωγικότητα,
• Μεγάλη απόδοση,
• Ανταποδοτική ωφέλεια,
• Μικρή επένδυση,
η Imagco εκτιμά πως η συνεργασία της με την Agfa Ελλάδος σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον επιχειρηματικό κόσμο της ψηφιακής εκτύπωσης.

Σχετικά με την Agfa Graphics

Eίναι κορυφαίa εταιρεία της βιομηχανίας εκτύπωσης, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σε εκτυπωτικές μονάδες σε όλο τον κόσμο, για εμπορικούς σκοπούς, εφημερίδες και συσκευασίες Η Agfa τους προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων λύσεων. Οι βιώσιμες καινοτομίες της προσφέρουν στις εταιρείες εκτύπωσης οφέλη με αποτύπωμα στην οικολογία και την οικονομία και κατασκευάζει προϊόντα εύχρηστα και αποδοτικά. • Προμηθεύει τις εταιρείες εκτύπωσης με μια σειρά υψηλής παραγωγικότητας και ευελιξίας εκτυπωτές inkjet μεγάλου μεγέθους και ειδικά μελάνια, πέρα από το λογισμικό ροής εργασίας, τις μηχανές κοπής και τα υλικά για inkjet. 
Παρασκευάζει μελάνια και υγρά υψηλής απόδοσης inkjet για διάφορα βιομηχανικά συστήματα και εφαρμογές εκτύπωσης.
Η Agfa Ελλάδος παραμένει η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του Pre-Press των Γραφικών Τεχνών, όσον αφορά μηχανήματα, εκτυπωτικές πλάκες αλλά και χημικά πιεστηρίου.

Σχετικά με την Imagco A.E.

Ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα, από ανθρώπους με μακρά εμπειρία στον χώρο των γραφικών τεχνών και προϋπηρεσία σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η 3Μ και η ΙΜΑΤΙΟΝ.
Η δραστηριότητά της αφορά αποκλειστικά στον χώρο των γραφικών τεχνών και της ψηφιακής εκτύπωσης.
• Eμπορεύεται και εισάγει στην ελληνική αγορά εξειδικευμένες λύσεις συστημάτων ψηφιακής εκτύπωση μεγάλου μεγέθους solvent και UV, μαζί με τα καινοτόμα και παραδοσιακά υλικά για εκτύπωση, εκτυπωτικά συστήματα και εκτυπωτές για ετικέτα, μηχανήματα για ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα DTG και sublimation, εκτυπωτές για προεκτυπωτικά δοκίμια και εικαστικές εφαρμογές, τέλος, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και αναλώσιμα καταξιωμένων οίκων του εξωτερικού, καλύπτοντας το εύρος των αναγκών και του πιο απαιτητικού επαγγελματία.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top