Αναζήτηση

H Intersys χορηγός-υποστηρικτής του «4ου τουρνουά Bowling Ατόμων με Αυτισμό»

H Intersys χορηγός-υποστηρικτής του «4ου τουρνουά Bowling Ατόμων με Αυτισμό»

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι  τη Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Royal Bowling, στο Περιστέρι, κάναμε…. Strike στον αυτισμό!

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της INTERSYS δηλώνει έμπρακτα την υποστήριξη της σε κοινωνικές ομάδες που την χρειάζονται.

Mε μεγάλη χαρά λοιπόν στάθηκε στο πλευρό και υποστήριξε με δώρα το  «4ο Τουρνουά ΒOWLING Δυτικής Αττικής για άτομα με Δ.Α.Φ. » και με την συμμετοχή 130 ατόμων με αυτισμό και άλλα σύνδρομα από 13 φορείς  της Αττικής

Το Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Δ.Α.Φ.  «Ηλίανθος», της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας  «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, για τέταρτη χρονιά φέτος διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έδωσε χαρά σε όσους συμμετείχαν

Η κοινωνική ευαισθητοποίηση μας αφορά όλους. Τα άτομα με  αυτισμό συνυπάρχουν μαζί μας στην ίδια κοινωνία. Είναι γείτονες, εργαζόμενοι, το παιδί ενός φίλου, συμμαθητές των παιδιών μας ή ακόμα και συγγενείς. Δεν γυρνάμε την πλάτη, αλλά ενημερωνόμαστε, υποστηρίζουμε  και προχωράμε μπροστά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περί τα 300 άτομα, θεραπευτές, εκπαιδευτές και οικογένειες των ατόμων με αυτισμό, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν με  τις δεξιότητές των συμμετεχόντων που … έριξαν όλες τις κορίνες με τη μία!!

Ο σκοπός επετεύχθη: Διασκέδαση και κοινωνικοποίηση! 


 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top