Αναζήτηση

H MASSIVIT 3D στη FESPA 2019

H MASSIVIT 3D στη FESPA 2019

Σε νέα ύψη ανέβασε η Massivit 3D Printing Technologies την τρισδιάστατη εκτύπωση  μεγάλου μεγέθους στην έκθεση FESPA Global Print Expo 2019 με την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Massivit 1800 Pro 3D Printer.

Ο εκτυπωτής Massivit 1800 Pro έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα του κόστους παραγωγής, την ποιότητα και την ευελιξία. Η λύση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην έκθεση FESPA Global Print Expo στο Μόναχο, στις 14-17 Μαίου. Οι επισκέπτες προσκλήθηκαν να μπουν σε έναν θαυμαστό κόσμο με εξαιρετικές 3D δημιουργίες που τραβούσαν την προσοχή και αφορούσαν τόσο λιανικές πωλήσεις όσο και εκθεσιακές εφαρμογές. Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και δημιουργίες αρκετών πελατών της Massivit με κυριότερα εκθέματα ένα γιγαντιαίο έξυπνο ρολόι, ένα τεράστιο παπούτσι σε παγωμένη κίνηση, ελκυστικές κυματοειδείς οθόνες που παρήχθησαν με συνδυαστική εκτύπωση 2D / 3D και ένα εντυπωσιακό αεροπλάνο που πετούσε πάνω από το περίπτερο.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο είδαν ζωντανές επιδείξεις του 3D εκτυπωτή Massivit 1800 Pro μεγάλου μεγέθους. Σε όλη την διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο υπήρχαν «μηχανικοί 3D εφαρμογών» που παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του εκτυπωτή και συμβουλές  για την παραγωγή γιγαντιαίων εκτυπώσεων, προσωποποιημένων προϊόντων, συστημάτων προβολής και σήμανσης με πλήρη ελευθερία γεωμετρίας σε υψηλή ταχύτητα.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάσαμε τις πολυάριθμες δυνατότητες και τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά οφέλη που προσφέρει ο Massivit 1800 Pro» δήλωσε ο Amir Veresh, VP Business Development και Marketing της Massivit 3D. «Το όραμα της εταιρείας είναι να βοηθήσει τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις να ξεπεράσουν τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά, να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους, να εισέλθουν σε νέες εξειδικευμένες αγορές και να προσελκύσουν νέους πελάτες προσφέροντας νέες υπηρεσίες, εφαρμογές και δυνατότητες σχεδίασης. Ο νέος Massivit 1800 Pro θα ενισχύσει τις εκτυπωτικές επιχειρήσεις ώστε να γίνουν ηγέτες στην αγορά τους και να επωφεληθούν από τις νέες παραγωγικές δυνατότητές του, την οικονομική απόδοση, την εξαιρετική αξιοπιστία και την επαναληψιμότητα με ακρίβεια».

Ο Massivit 1800 Pro διαθέτει πρωτοποριακή, κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία δυνατότητα Μεταβλητής Ανάλυσης, η οποία εξασφαλίζει μια εξαιρετικά οικονομικά αποδοτική παραγωγική διαδικασία. Η ανάλυση μπορεί να προκαθοριστεί μέσω του λογισμικού Massivit SMART Pro του εκτυπωτή, το οποίο επιτρέπει την αλλαγή της λειτουργίας εκτύπωσης (επίπεδο ανάλυσης και πάχος στρώματος) κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης ενός μοντέλου, σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις διαφορετικών τμημάτων μοντέλου. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Mega Quality επιτρέπει την ταχύτερη και ποιοτική εκτύπωση μεγάλων αντικειμένων, βελτιστοποιώντας την κατανάλωση του υλικού εκτύπωσης (gel) και τον χρόνο εκτύπωσης.

Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στη βελτιστοποίηση της ανθεκτικότητας και της ανάλυσης, καθώς και επιλογές τηλεχειρισμού για την παρακολούθηση της προόδου της εκτύπωσης μέσω ενός tablet. Αυτά βελτιώνουν σημαντικά την απόδοση και την ευκολία λειτουργίας.

Η διαθεσιμότητα (uptime) μεγιστοποιείται με απλές, αυτοματοποιημένες διαδικασίες συντήρησης που ενεργοποιούνται σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέγονται καθώς και εξατομικευμένες  προτεραιότητες για προληπτική συντήρηση.

Σχεδιασμένος να εξυπηρετεί την οπτική επικοινωνία, την ψυχαγωγία, την κατασκευή πρωτοτύπων και  την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ο εκτυπωτής Massivit 1800 Pro 3D παράγει υπερμεγέθη αντικείμενα, εκτυπώσεις που προσελκύουν την προσοχή, όπως σήμανση και προβολή με υψηλή ταχύτητα, υψηλή ανάλυση και τέλεια επαναληψιμότητα.

Αυτή η νέα προσθήκη συνενώνει την ναυαρχίδα των εκτυπωτών της Massivit, τον εκτυπωτή 3D Massivit 1800 και τον εκτυπωτή 3D Massivit 1500 σε ένα χαρτοφυλάκιο, το οποίο αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης καθώς επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους σε νέες αγορές με δυνατότητες 3D εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.

πηγή: linonews

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top