Αναζήτηση

H Zund στη Fespa Expo: ψηφιακή κοπή που αποδίδει!

H Zund στη Fespa Expo: ψηφιακή κοπή που αποδίδει!

Η Zünd θα δώσει το παρόν στην έκθεση Fespa Global Print Expo στο Άμστερνταμ από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου. Στην κορυφαία εμπορική έκθεση της Ευρώπης για την ψηφιακή εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς μπορούν να αυτοματοποιήσουν την παραγωγή τους με διάφορους τρόπους.

Στο Περίπτερο D40 στην αίθουσα 1, η Zünd θα παρουσιάσει μια ισχυρή τεχνολογία ψηφιακής κοπής – σε συνδυασμό με το έξυπνο λογισμικό και μια σειρά προαιρετικών λύσεων για αυτοματοποιημένο χειρισμό υλικών – που μπορεί να κάνει την ψηφιακή κοπή αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική. Με τις λύσεις κοπής της Zünd, οι κατασκευαστές διαφημιστικών μέσων όλων των μεγεθών μπορούν να μειώσουν τους χρόνους λειτουργίας και ταυτόχρονα τα λειτουργικά έξοδα τους. Αυτό, με τη σειρά του, ενισχύει σταθερά τη συνολική κερδοφορία των εργασιών κοπής.

Η γκάμα προϊόντων Zünd είναι εξαιρετικά αρθρωτή στη δομή, ώστε είναι δυνατή η προσθήκη πρόσθετων εργαλείων και επιλογών χειρισμού υλικού σε ένα κοπτικό σύστημα γρήγορα και εύκολα ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η δυνατότητα διαμόρφωσης των κοπτικών Zünd σε συγκεκριμένες ανάγκες κάθε φορά, είναι ακόμα ένας λόγος που τους καθιστά μια ασφαλή και οικονομικά αποδοτική επένδυση στο μέλλον.

Ημιαυτόματη τροφοδοσία σανίδας  (board feeding ) – εξοικονόμηση χρόνου και κόστους

Όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής αποδοτικότητας με καινοτόμες επιλογές, η νέα επέκταση board feeding της Zünd με την UNDERCAM είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Επιτρέπει την ημιαυτόματη τροφοδοσία της σανίδας, την αναγνώριση της θέσης εργασίας και την εγγραφή κατά τη διάρκεια της συνεχούς παραγωγής. Το σύστημα αποτελείται από προέκταση κοπής με γυάλινη πλάκα και UNDERCAM για εγγραφή από κάτω. Αυτό αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα ακόμη και με εφαρμογές που περιλαμβάνουν κοπή και τσάκισμα στην πίσω πλευρά του υλικού.

Έξυπνη κοπή με λογισμικό από τη Zünd

Στο Άμστερνταμ, η Zünd θα παρουσιάσει επίσης τις λύσεις αυτοματισμού της για κάθε απαίτηση και πεδίο εφαρμογής. Το PrimeCenter είναι ένα παράδειγμα: αυτό το λογισμικό επιτρέπει την απλή και αυτοματοποιημένη προετοιμασία δεδομένων εκτύπωσης και κοπής. Ως το de facto κέντρο ελέγχου για την προετοιμασία εργασίας, διασφαλίζει μια εξαιρετικά παραγωγική και αποδοτική ροή εργασίας δεδομένων. Οι ένθετες διατάξεις εκτύπωσης και κοπής που είναι έτοιμες για χρήση μπορούν να δημιουργηθούν με λίγα μόνο κλικ.

Το Zünd Connect, η απλή λύση για την παρακολούθηση και την ανάλυση της παραγωγής, διαδραματίζει βασικό ρόλο στον εντοπισμό των δυνατοτήτων βελτιστοποίησης στη διαδικασία παραγωγής. Υπολογίζοντας τη συνολική απόδοση του εξοπλισμού των συνδεδεμένων κοπτικών Zünd, το λογισμικό παρακολούθησης και ανάλυσης συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης και παρέχει σημαντικούς δείκτες για τη βιώσιμη βελτιστοποίηση της παραγωγής. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει σημαντικά βελτιωμένη διαθεσιμότητα και απόδοση.

Αποτελεσματικότητα, από την παραγγελία έως την παράδοση

Η Zünd θα παρουσιάσει επίσης διάφορες λύσεις για μερικό και πλήρως αυτοματοποιημένο χειρισμό υλικών. Αυτές οι λύσεις προσφέρουν τεράστιες πιθανές εξοικονομήσεις σε κατασκευαστές διαφημιστικών μέσων όλων των μεγεθών. Αυτό που έχουν όλοι κοινό είναι η ικανότητά τους να εργάζονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και να διασφαλίζουν συνεπή, αδιάλειπτη παραγωγή. Τέτοιες κυψέλες παραγωγής είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη μείωση του κόστους προσωπικού.

Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το πλήρως ανανεωμένο ZCC Zünd Cut Center για να ελέγχουν ρομπότ και να επιλέγουν και να ταξινομούν τα τελικά εξαρτήματα αυτόματα. Η Zünd θα επιδείξει αυτή τη διαδικασία με το Robot PortaTable 130 από το συνεργαζόμενο Robotfactory της Zünd. Η λύση αποτελείται από ένα κινητό off-load table τραπέζι εξοπλισμένο με ρομποτικό βραχίονα, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί με ευελιξία και να μετακινηθεί από το ένα κοπτικό Zünd στο  άλλο. Η επιλογή Visualizing, με τη σήμανση των οπτικών μερών και τους τυπωμένους κωδικούς QR, προσφέρει πρόσθετους τρόπους για να διευκολύνει τις εργασίες. Η χρήση μεταδεδομένων επιτρέπει την παρακολούθηση εργασιών σε όλα τα στάδια για εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top