Αναζήτηση

Heidelberg Innovation Week - Πενθήμερη online εκδήλωση με επίκεντρο το δικό σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Heidelberg Innovation Week - Πενθήμερη online εκδήλωση με επίκεντρο το δικό σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Heidelberg Innovation Week,19 έως 23 Οκτωβρίου 2020, Online.

Γνωρίστε τις καλύτερες στιγμές της βιομηχανίας γραφικών τεχνών, online, σε πέντε ημέρες. Λάβετε μέρος στην εκδήλωση Innovation Week (εβδομάδα καινοτομίας) της Heidelberg και σημειώστε αυτή την ημερομηνία. Πρόκειται για μία ψηφιακή εκδήλωση με προϊοντικές παρουσιάσεις, ομιλίες ειδικών και κατ' ιδίαν συζητήσεων μέσω video chat με τον υπεύθυνο της Heidelberg.

Το επίκεντρο είναι το  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η Heidelberg σε στους τομείς της εμπορικής εκτύπωσης, εκτύπωσης συσκευασιών και παραγωγής ετικετών: με αυτοματισμούς από άκρο σε άκρο, απλούστερη παραγωγή και υψηλότερη παραγωγικότητα. Θα ενημερωθείτε για μια σειρά από καινοτομίες που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πλήρως αυτοματοποιημένη εκτύπωση, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης τροφοδοσίας εκτυπωτικών πλακών και της ρομποτικής βοήθειας στη μετεκτύπωση.

Heidelberg Hellas AEE, T: 210.2805500, Email: info@heidelberg.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top