Αναζήτηση

HELGRAMED: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων μελών Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

HELGRAMED: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων μελών Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών προκυρήττει τις προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017, για τις ώρες 10:00 - 19:00 αντιστοίχως, στο εκθεσιακό περίπτερο της Ένωσης στην διοργάνωση Graphica 2017, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Ως εκ τούτου, τα ταμειακώς εν τάξει τακτικά μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες ως υποψήφια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσης (helgramed@gmail.com) ως και τις 13 Φεβρουαρίου 2017.

Επιπροσθέτως, τα όσα μέλη διαμένουν μόνιμα στην επαρχία ή στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο, όπως επικοινωνήσουν με την Γενική Γραμματέα της Ένωσης κα. Θεοδώρα Σανδάλη μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της Ένωσης (helgramed@gmail.com) το αργότερο ως και τις 06 Φεβρουαρίου 2017.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής των εκλογών, καλούνται όλα τα μέλη να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα της Ένωσης, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017, ώρα 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Προβολών του Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι Αθήνας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση ορίζεται να πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, ώρα 15:30.

19 Ιανουαρίου 2017

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Εμ. Πολίτης

Η Γενική Γραμματέας
Θεοδώρα Σανδάλη

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top