Αναζήτηση

HP Latex Demo Days

HP Latex Demo Days

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HP LATEX + ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ ΣΕ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΡΟΛΟΥ!

Ζωντανά η νέα σειρά HP Latex 700 & 800

Η GRAPHCOM σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση της 4ης γενιάς εκτυπωτών HP Latex ρολού πλάτους 1,60m, που φέρνει για πρώτη φορά την καινοτομία των μελανιών HP Latex με την προσθήκη Λευκού σε εφαρμογές με εύκαμπτα υλικά! Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 3, 4 και 5 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Capsis», όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ζωντανά τον εκτυπωτή HP Latex 800W.

Επεκταθείτε σε κερδοφόρες αγορές με προϊόντα υψηλής υπεραξίας όπως γραφικά βιτρίνας σε έγχρωμα ή διαφανή φιλμ, διακόσμηση indoor, ετικέτες, εκτυπώσεις σε μεταλλικά υλικά ή δερματίνη και πολλά άλλα! Το καλύτερο λευκό της αγοράς, χωρίς προβλήματα, η συμβατότητα με περισσότερα υλικά χάρις στο optimizer και η εξαιρετική αντοχή των μελανιών στις εκδορές (Latex overcoat) προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση που θέλει να ξεχωρίσει.

Για πρώτη φορά επίσης θα παρουσιαστεί η νέα λύση περιγραμματικής κοπής Summa S One με σύστημα τροφοδοσίας φύλλων Tray One - ο απόλυτος συνδυασμός για αυτοματοποιημένη παραγωγή ετικετών & στίκερς!
 
Η παρουσίαση γίνεται με προσωπικό ραντεβού σε καθορισμένες ημέρες & ώρες. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την COVID-19. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ & επωφεληθείτε!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Παρακολουθήστε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας σειράς εκτυπωτών HP Latex 700 & 800 με ελληνικούς υπότιτλους στο παρακάτω βίντεο (παρουσίαση μηχανημάτων στο 43:05).

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top