Αναζήτηση

Hunkeler Innovationdays

Hunkeler Innovationdays

Από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου, η Hunkeler πραγματοποίησε την 12η διοργάνωση των Innovationdays στο εκθεσιακό κέντρο Messe Lucerne στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Στην εκδήλωση Innovationdays, κορυφαίο γεγονός της βιομηχανίας ψηφιακών εκτυπώσεων, παρουσιάστηκαν επαναστατικές καινοτομίες, νέες λύσεις λογισμικού, νέα προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής. 6.000 επισκέπτες από περισσότερες από 50 χώρες ταξίδεψαν στην έκθεση  που έχει χαρακτηριστεί από τους επισκέπτες, τους συμμετέχοντες και τον διεθνή Τύπο ως το σημαντικότερο σημείο συνάντησης της βιομηχανίας.

Οι ημερομηνίες για την επόμενη εκδήλωση έχουν ήδη ανακοινωθεί με την Hunkeler Innovationdays 2019 να πραγματοποιείται για ακόμη μια φορά στο εκθεσιακό κέντρο Messe Lucerne, στη Λουκέρνη της Ελβετίας, από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες: http://innovationdays.hunkeler.ch

 

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top