Αναζήτηση

Η 17η διοργάνωση GRAPHICA EXPO τον Φεβρουάριο 2021

Η 17η διοργάνωση GRAPHICA EXPO τον Φεβρουάριο 2021

Η GRAPHICA EXPO συμπληρώνει 30 χρόνια δυνεχούς και επιτυχημένης πορείας στον χώρο των Γραφικών Τεχνών & Οπτικής Επικοινωνίας.

Από την πρώτη διοργάνωση το 1991 η GRAPHICA EXPO επικοινωνεί και προβάλει τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου των Εκτυπώσεων, της Επιγραφοποιίας, της Οπτικής Επικοινωνίας, της Χάρτινης Συσκευασίας και της Ετικέτας.

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, από την 1/7/2020 ο κλάδος των εκθέσεων επαναδραστηριοποιείται στη χώρα μας. Μετά την απόφαση αυτή, ξεκινούν οι διαδικασίες προετοιμασίας της επόμενης διοργάνωσης GRAPHICA EXPO 2021 στις 26 - 27 - 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η GRAPHICA EXPO 2021 προσαρμόζοντας τη διοργάνωσή της στις οδηγίες της πολιτείας για την υγιεινή και την ασφάλεια των εκθετών και επισκεπτών, ξεκινά την απρόσκοπτη διεξαγωγή της.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.graphicaexpo.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top