Αναζήτηση

Η ΑΑΝΚΑΛ Α.Ε. στη Graphica 2017

Η ΑΑΝΚΑΛ Α.Ε. στη Graphica 2017

Η  εταιρία μας θα λάβει μέρος στην έκθεση GRAPHICA 2017 από 17-19 Φεβρουαρίου στο περίπτερο  302Α.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών από το 1984, που ιδρύθηκε. Επίσης δραστηριοποιείται  στο χώρο των αναλωσίμων ηλεκτρονικών υπολογιστών , εκτυπωτών και γενικότερα εξοπλισμού οργάνωσης γραφείου.

Εχει μία μακρόχρονη ιστορία προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις σε μηχανήματα διάτρησης & βιβλιοδεσίας πλαστικού, διπλού και μονού μεταλλικού σπιράλ,  μηχανήματα πλαστικοποίησης , κοπτικά , τρίμερ και όλα τα αναλώσιμα υλικά βιβλιοδεσίας και πλαστικοποίησης.

Ολα αυτά τα χρόνια προσφέρει προϊόντα που μπορούν να καλύψουν όλων των ειδών τις ανάγκες,  από μικρές επιτραπέζιες μηχανές γραφείου μέχρι ολοκληρωμένες εφαρμογές αυτόματων μηχανημάτων κατασκευής ημερολογίων – τετραδίων –εγχειριδίων - μπλοκ σημειώσεων.

Επίσης, η εταιρία μας ειδικεύεται στην εκτύπωση και εγγραφή CD / DVD, όπου η επιφάνεια εκτύπωσης είναι θερμική, τετράχρωμη,  υψηλής ανάλυσης 600dpi φωτορεαλιστική. Υπάρχει και δυνατότητα εκτύπωσης με inkjet τεχνολογία.

Τέλος παρέχει αναλώσιμα εκτύπωσης και αξεσουάρ γιά τον Η/Υ και το γραφείο γενικότερα  καθώς επίσης  μαγνητικά μέσα αποθήκευσης και συστήματα αποθήκευσης αδρανούς αρχείου.

Αντιπροσωπεύει  τις πλέον διακεκριμένες κατασκευάστριες εταιρίες όπως RILECART Ιταλίας,  FELLOWES  Αμερικής, RECO Αυστρίας για τα μηχανήματα και τα αναλώσιμα βιβλιοδεσίας-διάτρησης-πλαστικοποίησης- κοπτικά -τρίμμερ -καταστροφείς εγγράφων, την ARMOR Γαλλίας σε αναλώσιμα εκτύπωσης και την RIMAGE Αμερικής για τα προϊόντα εγγραφής-εκτύπωσης CD/DVD, την AUTOMATION FACILITES Aγγλίας σε καθαριστικά και προϊόντα συντήρησης Η/Υ, την RITEK σε οπτικά μέσα αποθήκευσης, USB, HDD , την 3Μ σε φίλτρα οθόνης απορρήτου, FELLOWES εργονομικά προϊόντα, συστήματα αποθήκευσης αδρανούς αρχείου  κλπ

Ολα τα προϊόντα των ανωτέρω εταιριών έχουν δείξει άριστη διαγωγή και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους, έχοντας έτσι κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της διεθνής και ελληνικής αγοράς.

Η εταιρία μας διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα το οποίο φροντίζει για την αδιάκοπτη λειτουργία και τεχνική υποστήριξη.

Περισσότερα στο www.aankal.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top