Αναζήτηση

Η ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ στη FESPA 2017

Η ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ στη FESPA 2017

Με ιδιαίτερη χαρά η ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ καλοσωρισε τους πελάτες της στην FESPA 2017 οπου οι συνεργάτες της στον τομέα της μεταξοτυπίας, της ψηφιακής εκτύπωσης & θερzμομεταφοράς παρουσίασαν τις τελευταίες λύσεις και εφαρμογές ο καθένας στον τομεα του.

 

ΜΗΜ – Arioli Group

Εκτός απο τα έως τώρα ευρέως διαδεδομένα και καταξιωμένα μηχανήματα μεταξοτυπίας της, όπως τη ναυαρχίδα iQ-Oval και την επι πάνω απο 17 χρόνια επιτυχημένη S-Type , η ΜΗΜ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει δυο πολύ καινοτόμα συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης:

1.    iQ-Digital. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ψηφιακή κεφαλή εκτύπωσης η οποία προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε μηχάνημα iQ-Oval της ΜΗΜ και έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει την παραδοσιακή μεταξοτυπία με την ψηφιακή εκτύπωση σε παραγωγή εως 1080 εκτυπώσεις / ώρα και μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης 63x120cm σε δύο τραπέζια εκτύπωσης ταυτόχρονα!

2.    ArioPrint: Το εντυπωσιακό τελευταίας τεχνολογίας επι μέτρου μηχάνημα ψηφιακής εκτύπωσης απευθείας επάνω στο ύφασμα με δυνατοτητα εκτύπωσης ρολού πλάτους έως 2m και με ταχυτητα έως 1000m2/ωρα.

Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τους φούρνους μεταξοτυπίας της Tesoma, τα συστήματα καθαρισμού και επεξεργασίας τελάρων των εταιριων Zentner  και CST , τις λυσεις εμφάνισης τελάρων της εταιρία Technigraf αλλα και την μεγάλη γκάμα στις σπάτουλες μεταξοτυπίας της RKS.

 

Magna

Η εταιρία μελανιών μεταξοτυπίας νερού για ύφασμα Magna παρουσίασε την ολοκληρωμένη γκάμα μελανιών της ενω είχε τη δυνατότητα να τυπώσει live κατα τη διάρκεια της έκθεσης ένα σχεδιο τετραχρωμίας με τη σειρά μελανιών Aquaflex και HB Opaque δειχνοντας στους επισκέπτες την ευκολία και τον τρόπο συμπεριφοράς των μελανιών αυτών ακόμα και σε συνθήκες αργής παραγωγής.


Wilflex

Παρομοίως με τη Magna η εταιρία μελανιών plastisol για ύφασμα Wilflex είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στο ίδιο περίπτερο και να παρουσιάσει στους επισκέπτες της την ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά μελανών της Epic Rio με τα εντυπωσιακα και φωτεινά αποτελέσματα σε σκούρα υφάσματα αλλα και την νέα σειρά πλαστιζολ χωρις PVC, Wilflex One. 

Marabu

Σε συνέχεια της ιδιαίτερα ποιοτικής σειράς μελανιών μεταξοτυπίας, ταμπονοτυπίας και ψηφιακών εκτυπώσεων, η Marabu παρουσίασε νέες καινοτόμες λύσεις όπως:

  • Μελάνια συνδυασμού ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές
  • Ψηφιακή θερμομεταφορά για Ύφασμα
  • Νέα μελάνια UV με χαμηλά ποσοστά migration σε εκτυπωσεις συσκευασίας τροφίμων
  • Λύσεις εκτύπωσης σε ύφασμα
  • Εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Saati – Foteco – Remco

Το Group Saati  παρουσίασε τις ευρέως γνωστές λύσεις της στον τομέα των τελάρων μεταξοτυπίας, τις εμουλσιον και τα καθαριστικά των τελάρων μέσω των εταιριών Foteco και Remco. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες στα οικολογικά καθαριστικά τελάρων αλλά και στις νέες γρήγορες στην εμφάνιση εμουλσιόν για νεροχρώματα και ξεβαφές.

Chemica

Εκτός απο την ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά βινυλίων θερμομεταφοράς Hotmark και Firstmark η Chemica είχε την ευκαιρία να παρουριάσει και τη νέα σειρά βινυλίων Hotmark Revolution κατάλληλο για βαμβακερά, πολυεστερικα, ακρυλικά και nylon υφάσματα. Επίσης παρουσίασε την πολύ μεγάλη σειρά πρεσσών θερμομεταφοράς της συνεργατιδας εταιρίας SEFA με κύρια μοντέλα αυτά για εκτύπωση T-Shirt αλλα και μπάλας ποδοσφαίρου.

Stahls

Στο περίπτερο της Stahls o επισκέπτης, πέρα απο τη σειρά βινυλίων για ύφασμα της εταιρίας, είχε τη δυνατότητα να δεί σχεδόν την μεγαλύτερη γκάμα απο πρέσες Hotronix της εταιρίας αλλά και το νέο τραπέζι για ξεμασκάρισμα βινυλίου. Εντυπωσίασαν τα νέα ιριδίζοντα και glitter βινυλια αλλά και τα νέα εκτυπώσιμα βινύλια SuperTec.

Forever

H Forever με τα χαρτιά θερμομεταφοράς για εκτυπωτές laser, πέραν των πολύ γνωστών χαρτιών για εκτυπωτές White Toner, Laser-Dark (No-Cut) LowTemp, παρουσίασε τα νέα χαρτια Flex Soft No-Cut τα οποία έχουν την δυνατότητα να θερμομεταφέρονται σε σκούρα υφάσματα χωρίς την διαδικασία «ξακρίσματος» καθιστώντας τη διαδικασία εκτύπωσης εύκολη, γρήγορη και πολύ απλή.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.aentep.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top