Αναζήτηση

Η Agfa θα παρουσιάσει μια ποικιλία εκτυπωτικών εφαρμογών στη FESPA 2022

Η Agfa θα παρουσιάσει μια ποικιλία εκτυπωτικών εφαρμογών στη FESPA 2022

Με ένα περίπτερο με θέμα «Think Inkjet. Think Agfa», η Agfa, εταιρεία παροχής λύσεων εκτύπωσης inkjet, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της FESPA στο Βερολίνο (31 Μαΐου-3 Ιουνίου) τις τελευταίες της καινοτομίες και όλους τους λόγους για να τις επιλέξουν.

«Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε τις λύσεις εκτύπωσης, καθώς θέλουμε να δίνουμε τη δυνατότητα σε εταιρείες sign & display από όλο τον κόσμο να παράγουν μοναδικές και εντυπωσιακές εκτυπώσεις – στη σωστή απόδοση και τη σωστή τιμή», λέει ο Vincent Wille, Πρόεδρος Digital Print & Chemicals. «Οι επισκέπτες της FESPA που θέλουν να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν από το περίπτερο της Agfa. Τους προσκαλούμε να γνωρίσουν τις λύσεις εκτύπωσης inkjet μεγάλου μεγέθους και να εμπνευστούν από τη μεγάλη ποικιλία δειγμάτων μας. Πάνω απ’ όλα, οι ειδικοί μας πάνω στις εκτυπώσεις inkjet ανυπομονούν να παρουσιάσουν και να εξηγήσουν το πώς η ολοκληρωμένη προσφορά εκτυπωτών, μελανιών, λογισμικού, εκπαίδευσης και υπηρεσιών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των εκτυπωτικών εταιρειών και να βοηθήσει την ανάπτυξή τους».

Μια ποικιλία εκτυπωτικών εφαρμογών θα βρίσκεται στο επίκεντρο και θα προσφέρει άφθονη τροφή για σκέψη στο περίπτερο της Agfa.

Εφαρμογές σημείων πώλησης από κυματοειδές χαρτόνι με βερνίκι

Ο Jeti Tauro H3300 HS LED είναι το πιο πρόσφατο μέλος της οικογένειας υβριδικών εκτυπωτών inkjet βαρέως τύπου 3,3 μέτρων της Agfa. Προσφέρει την επιλογή της προσθήκης μιας στρώσης γυαλιστερού ή ματ βερνικιού – με εφαρμογή είτε σε ολόκληρη την επιφάνεια (flood varnish) είτε τοπικά σε επιλεγμένα σημεία (spot varnish). Το βερνίκι μπορεί να προσδώσει στις εκτυπώσεις μια πολυτελή εμφάνιση, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία. Το υβριδικό μηχάνημα Jeti Tauro είναι σχεδιασμένο για γρήγορη και αξιόπιστη παραγωγή εκτύπωσης εξαιρετικής ποιότητας, 24/7, με πολλαπλές επιλογές αυτοματισμού.

Ζωντανές εκτυπώσεις μαλακής σήμανσης

Ο εκτυπωτής dye-sublimation Avinci CX3200 3,2 m παράγει σταθερά ζωντανές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μεγάλη γκάμα υφασμάτων με βάση τον πολυεστέρα για μαλακή σήμανση εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, διακόσμηση εσωτερικών χώρων και είδη μόδας. Η δυνατότητα απευθείας εκτύπωσης σε ύφασμα εύκολα και γρήγορα είναι ιδανική για εφαρμογές όπως οι σημαίες, που απαιτούν διαφάνεια. Ωστόσο, ο Avinci μπορεί επίσης να εκτυπώσει σε χαρτί μεταφοράς, το οποίο είναι τέλειο για την παραγωγή εξαιρετικά ευκρινών εφαρμογών με οπίσθιο φωτισμό με μαύρο χρώμα, καθώς και για το χειρισμό πραγματικά ελαστικών υφασμάτων.

Εύκαμπτα υλικά – ακόμα και τα πιο λεπτά, ευαίσθητα στη θερμότητα

Το Oberon RTR3300 είναι ένα στιβαρό μηχάνημα roll-to-roll μήκους 3,3 m που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και υψηλή απόδοση με μοναδική ευκολία στη χρήση. Διαθέτει λαμπτήρες UV LED για τον πολυμερισμό των μελανιών και υδρόψυκτο τραπέζι, άρα μπορεί να χειριστεί ακόμη και τα πιο ευαίσθητα στη θερμότητα εύκαμπτα υλικά. Η επιλογή διπλού ρολού επιτρέπει την αποτελεσματική εκτύπωση σε δύο μικρότερα ρολά υλικού.

Θα βρίσκεται σε λειτουργία και το λογισμικό ροής εργασιών Asanti, το οποίο συνδέει ολόκληρη τη ροή παραγωγής εκτύπωσης και ελαχιστοποιεί τις χειροκίνητες παρεμβάσεις και τα λάθη. Ο Πίνακας Εργαλείων Παραγωγής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης διασυνδέεται με συστήματα MIS/ERP για να βελτιστοποιήσει τις προσφορές και τους μετα-υπολογισμούς, καθώς παρακολουθεί τον χρόνο παραγωγής και την κατανάλωση μελανιού και υλικών. Η πιο πρόσφατη έκδοση (v5) περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που αυξάνουν την απόδοση, όπως η αυτοματοποιημένη ομαδοποίηση εργασιών, καθώς και αποκλειστικές λειτουργίες για την παραγωγή συσκευασιών.

Βιομηχανικές λύσεις inkjet

Οι ειδικοί στη βιομηχανία inkjet της Agfa θα βρίσκονται επίσης στη FESPA για να συζητήσουν το πώς η ενσωμάτωση της εκτύπωσης inkjet σε περιβάλλοντα βιομηχανικής παραγωγής θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευελιξία και βελτιωμένη οικονομική απόδοση.

  • Η Agfa προσφέρει πλήρη βιομηχανικά συστήματα εκτύπωσης inkjet, όπως το InterioJet, ένα σύστημα inkjet πολλαπλών περασμάτων με βάση το νερό για εκτύπωση σε διακοσμητικό χαρτί και το Alussa, μια προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης inkjet που επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων σε γνήσιο δέρμα. Και τα δύο αυτά μηχανήματα βραβεύτηκαν πρόσφατα από την European Digital Press association.
  • Σε άμεση σχέση με συνεργάτες OEM, κατασκευαστές κεφαλών εκτύπωσης, και τελικούς χρήστες, η Agfa αναπτύσσει επίσης βιομηχανικά μελάνια inkjet, νερού και UV, υψηλής απόδοσης για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς της αγοράς. Αυτά τα μελάνια χρησιμοποιούνται σε υπερσύγχρονο και συχνά εξατομικευμένο εκτυπωτικό εξοπλισμό που είναι ενσωματωμένος στις υπάρχουσες διαδικασίες παραγωγής.

Πηγή: large format review

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top