Αναζήτηση

Η Agfa θα παρουσιάσει μια σειρά από inkjet λύσεις στη FESPA 2021

Η Agfa θα παρουσιάσει μια σειρά από inkjet λύσεις στη FESPA 2021

Κάτω από τον τίτλο «Νέα ξεκινήματα. Νέες ευκαιρίες», η Agfa γιορτάζει τη σταδιακή «επαναλειτουργία» του κόσμου και την ευκαιρία να παρουσιάσει ζωντανά τις ανανεωμένες  λύσεις εκτύπωσης inkjet στην ευρωπαϊκή βιομηχανία γραφικών τεχνών στη FESPA στο Άμστερνταμ (12-15 Οκτωβρίου).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε και πάλι να υποδεχτούμε τους Ευρωπαίους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης σε ένα περίπτερο της Agfa και μετά από τόσο καιρό να τους μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο», λέει ο Tom Vermeulen, επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Inkjet Sign & Display της Agfa.

«Παρόλο που διοργανώσαμε μια επιτυχημένη σειρά από διαδικτυακές εκδηλώσεις, και παραθέσαμε πολυάριθμες διαδικτυακές επιδείξεις τον τελευταίο 1,5 χρόνο, θα είναι υπέροχο να συζητήσουμε ξανά τις ανάγκες των εταιρειών εκτύπωσης από κοντά. Ανυπομονούμε να τους βοηθήσουμε να αυξήσουν τον ρυθμό παραγωγής τους και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Δημιουργήσαμε και αναπτύξαμε αρκετές λύσεις την περίοδο που πέρασε και θέλουμε πολύ να τις παρουσιάσουμε».

Η σειρά των λύσεων inkjet της Agfa στη FESPA θα περιλαμβάνει:

  • Το νέο inkjet εκτυπωτή της Agfa για την αγορά sign & display. O υβριδικός εκτυπωτής Jeti Tauro H3300 UHS LED 3,3 μέτρων – γνωστός και ως «το τέρας», αναφερόμενο στη δύναμη και την στιβαρή κατασκευή του – απευθύνεται στην αξιόπιστη παραγωγή εργασιών εκτύπωσης πρώτης ποιότητας εικόνας, ακόμη και στην υψηλότερη απόδοση (λειτουργία 2-pass), επιτυγχάνοντας ταχύτητα έως 600 m²/h. Εκτός από την αγορά sign & display, είναι επίσης κατάλληλο για εκτύπωση κυματοειδούς χαρτονιού. Ο Jeti Tauro H3300 LED διατίθεται σε έξι διατάξεις - τέσσερις για επίπεδη εκτύπωση και δύο για εκτύπωση ρολού. Στη FESPA, θα παρουσιαστεί μαζί με ένα χειροκίνητο σύστημα φόρτωσης και ένα αυτόματο σύστημα εκφόρτωσης.
  • Τον εκτυπωτή dye sublimation Avinci CX3200 3,2m, που είναι ικανός να παράγει ζωντανές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων με βάση τον πολυεστέρα, κατάλληλα για εφαρμογές μαλακής σήμανσης και εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών χώρων – είτε εκτυπώνοντας απευθείας είτε με χαρτί μεταφοράς.
  • Επίσης, στο περίπτερο θα βρίσκεται ο Oberon RTR3300, ένας εκτυπωτής ρολού υψηλής απόδοσης 3,3m που συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα και υψηλή απόδοση με μοναδική ευκολία χρήσης. Διαθέτει στέγνωμα UV LED και υδρόψυκτη πλάκα εκτύπωσης, και μπορεί να διαχειριστεί ακόμη και τα πιο ευαίσθητα στη θερμότητα εύκαμπτα υλικά.
  • Όλα τα μηχανήματα δουλεύουν με το λογισμικό Asanti της Agfa, το οποίο απλοποιεί την εκτυπωτική ροή εργασίας, εγγυάται τη συνέπεια των χρωμάτων και χρησιμοποιεί τους έξυπνους αλγορίθμους του για να εξασφαλίσει τη χαμηλότερη κατανάλωση μελανιού στην αγορά.
  • Στην περιοχή εφαρμογών μεγάλου μεγέθους, οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν μια ποικιλία από εντυπωσιακές εκτυπώσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα εκτύπωσης των μηχανημάτων της Agfa και τα πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold μελάνια, καθώς και τις ευκαιρίες που δημιουργούν.
  • Στην ειδική βιομηχανική ζώνη, στην οποία θα παρουσιάζονται επίσης δείγματα εκτύπωσης, οι ειδικοί της Agfa είναι έτοιμοι να συζητήσουν τις λύσεις για εφαρμογές inkjet, όπου η εκτύπωση αποτελεί μέρος μιας βιομηχανικής διαδικασίας παραγωγής. Αφενός, η Agfa αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης, όπως το Alussa για εφαρμογές διακόσμησης σε δέρμα ή το InterioJet για εκτύπωση πολυστρωματικών υλικών. Από την άλλη πλευρά, η Agfa θα παρουσιάσει τα μελάνια inkjet υψηλής απόδοσης – τόσο μελάνια UV όσο και μελάνια νερού – για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών, συνεργαζόμενη τόσο με τους κατασκευαστές εκτυπωτικών λύσεων όσο και με τους πελάτες τους.

 

Πηγή: large format review

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top