Αναζήτηση

Η Atexco παρουσιάζει δύο νέους εκτυπωτές στην Fespa 2022

Η Atexco παρουσιάζει δύο νέους εκτυπωτές στην Fespa 2022

Η Atexco στην Fespa 2022 στο Βερολίνο, περίπτερο Β80 Hall 27, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή αγορά, δύο νέους, πρωτοποριακούς εκτυπωτές για την διακόσμηση υφασμάτων.

Ο εκτυπωτής Model H, είναι μία νέα, βιομηχανική πλατφόρμα sublimation, πολύ υψηλής παραγωγικότητας, κατάλληλος για λειτουργία 24/7. Διαθέτει 16 κεφαλές Kyocera και προσφέρει εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης σε ρολά φάρδους έως και 180εκ., με ταχύτητες από 400 – 700 τρέχοντα μέτρα την ώρα. Σχεδιασμένος για παραγωγές έως 10.000 μέτρων την ημέρα, μπορεί να διαχειριστεί ρολά βάρους έως 1.200 κιλά.

Ο Vega Χ1 είναι ένας νέος, βιομηχανικός, μεγάλης παραγωγικότητας, ψηφιακός inkjet εκτυπωτής υφασμάτων επί μέτρο. Διαθέτει έως και 16 κεφαλές Kyocera. Προσφέρει εκτυπώσεις πολύ υψηλής ανάλυσης, μέγιστου φάρδους εκτύπωσης ρολών έως και 180εκ., κατάλληλος για όλους τους τύπους των υφασμάτων.

Διατίθεται με μελάνια Reactive, Acid και Pigment. Αποχρώσεις C, M, Y, K, O, B, MB, Gr, MF, YF. Έχει νέο λογισμικό, εξελιγμένο αυτόματο σύστημα διαχείρισης ρολών και φούρνο υπέρυθρων με ιμάντα. Σχεδιασμένος για παραγωγές 3.000 – 5.000 μέτρων την ημέρα και εκτυπώσεις 24/7. Εκτυπώσεις από 100 – 300 τρέχοντα μέτρα την ώρα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top