Αναζήτηση

Η Atlas Digital στην έκθεση Graphica 2017

Η Atlas Digital στην έκθεση Graphica 2017

Τριάντα χρόνια δυναμικής πορείας στην αγορά της Οπτικής Επικοινωνίας, έχουν αναδείξει την Atlas Digital ως μία κορυφαία εταιρεία με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες. Η Atlas Digital επιλέγει τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει με κριτήριο την υψηλή τεχνολογία, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων τους, τα οποία υποστηρίζει με after sales υπηρεσίες (εκπαίδευση, τεχνική υποστήριξη & service) υψηλού επιπέδου. Αναπτύσσει, προσφέρει και υποστηρίζει λύσεις τόσο για την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επαγγελματιών όσο και για νέες κερδοφόρες εφαρμογές που διευρύνουν την γκάμα των υπηρεσιών τους.   Με το Βαλκανικό Κέντρο Atlas, υποστηρίζει την αγορά της Β. Ελλάδας, ενώ εκτός από την Ελλάδα, αντιπροσωπεύει την Roland DG στην Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Μολδαβία.

Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Atlas Digital αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους εξωτερικού, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων.

Αντιπροσωπείες: Roland, Colorjet, Brother, Kornit Digital, MultiCAM, Universal Laser Systems, Metamark, Sentec International

Κατηγορίες: Εκτυπωτικά Ευρείας Διάστασης, Επίπεδα Εκτυπωτικά, Εκτυπωτικά Υφάσματος, Εκτυπωτικά-Κοπτικά, Εκτυπωτικά Ειδών Ενδυσης, Κοπτικά Βινυλίου, 3D Εκτυπωτικά,  Χαρακτικά 2D – 3D, Laser Χαρακτικά, CNC Machines, 3D Milling Machines, 3D Scanners, Μαχαίρια Κοπής,  Πλαστικοποιητικές Μηχανές, RIP Software, CNC Software, Υλικά Ψηφιακής Εκτύπωσης.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν
Στην έκθεση Graphica 2017
, εκτός από όλη τη σειρά ψηφιακών εκτυπωτικών της Roland, εκτυπωτικά ενδυμάτων Brother και Laser χαρακτικά Universal Laser Systems, θα παρουσιαστούν το νέο flatbed εκτυπωτικό 1.50m Roland LEJ-640, το 3.2m solvent printer ColorJet Polo Turbo, ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής εκτύπωσης υφάσματος (εκτυπωτικό Roland και καλάνδρα) και η νέα σειρά κοπτικών Roland GR. Την γκάμα των εκτυπωτικών θα «συνοδεύουν» επιλεγμένα υλικά ψηφιακής εκτύπωσης, όπως ταπετσαρίες και το μαγνητιζόμενο υλικό Ferro PET Film.

Προτάσεις για νέες αγορές και εντυπωσιακές εφαρμογές, θα δώσουν το δημοφιλές UV εκτυπωτικό αντικειμένων Roland LEF-300 και το εκτυπωτικό απευθείας εκτύπωσης T-shirt και ειδών ένδυσης GT-3 της Brother με τα accessories του.

 

Με επιδείξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, η Atlas Digital θα δώσει λύσεις και απαντήσεις στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

ATLAS DIGITAL AE
ΑΘΗΝΑ: M. Αντύπα 14, 17455 Άλιμος Τηλ.: 210-9845771 , Fax: 210-9845081 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 142, 56121 Αμπελόκηποι   Τηλ.: 2310-672942, Fax: 2310-626610 Email: info@atlasdigital.gr Web: www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr e-shop: www.atlasonline.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top