Αναζήτηση

Η BOBST ανοίγει τις εικονικές της πόρτες για μια εκδήλωση που αφορά στον κλάδο της συσκευασίας

Η BOBST ανοίγει τις εικονικές της πόρτες για μια εκδήλωση που αφορά στον κλάδο της συσκευασίας

Η BOBST είναι έτοιμη να προσφέρει ένα μεγάλο πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων και ζωντανών συζητήσεων που θα καλύπτουν όλες τις πτυχές της παραγωγής ετικετών και συσκευασιών. Η εκδήλωση θα έχει διάρκεια 4 ημέρες και θα πραγματοποιηθεί αρχές Ιουνίου. Με κάθε μέρα αφιερωμένη σε έναν τομέα, οι ειδικοί της βιομηχανίας θα παρουσιάσουν τι νέο υπάρχει και τι είναι σημαντικό για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής σας.

Οι BOBST DAYS 2021 «Διαμορφώνοντας το μέλλον του κόσμου της συσκευασίας», θα πραγματοποιηθούν 7-10 Ιουνίου 2021. Κάθε μέρα θα επικεντρώνεται σε έναν κλάδο της βιομηχανίας, με πολλαπλές συνεδρίες που θα καλύπτουν τεχνολογίες, εφαρμογές και υπηρεσίες σε ετικέτες, εύκαμπτες συσκευασίες, χαρτοκιβώτια και κυματοειδές χαρτόνι.

Αυτή η διαδικτυακή εμπειρία δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευελιξία, πράγμα που σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να προσαρμόσουν την ατομική τους συμμετοχή στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά τους κάνοντας εγγραφή σε οποιοδήποτε από τα διαδικτυακά σεμινάρια τους ενδιαφέρουν.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με το πώς η BOBST εφαρμόζει τη συνδεσιμότητα, την ψηφιοποίηση, τον αυτοματισμό και τη βιωσιμότητα σε όλες τις τεχνολογίες της, για να βοηθήσει τους μεταποιητές να βελτιστοποιήσουν την παραγωγή τους. Όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια θα είναι στην αγγλική γλώσσα. Κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνεδριών οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στους παρουσιαστές, οι οποίοι θα αποτελούνται από ειδικούς του κλάδου και πελάτες.

  • Η Δευτέρα 7 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στη βιομηχανία ετικετών. Τα διαδικτυακά σεμινάρια θα καλύπτουν τις τεχνολογίες inkjet, flexo και All-in-One - flexo και inkjet - για να βοηθήσουν τους μεταποιητές ετικετών να βελτιστοποιήσουν ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής τους.
  • Η Τρίτη 8 Ιουνίου εστιάζει στην εύκαμπτη συσκευασία, βοηθώντας τους μεταποιητές να μετατρέψουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες. Μεταξύ των λύσεων που παρουσιάζονται θα είναι το νέο μηχάνημα MASTER CI Flexo, φιλικά προς το περιβάλλον φύλλα πλαστικοποίησης, εκτύπωση oneECG και ανακυκλώσιμα υποστρώματα για νέους τρόπους εκπλήρωσης των δεσμεύσεων βιωσιμότητας.
  • Η Τετάρτη 9 Ιουνίου απευθύνεται στη βιομηχανία χαρτοκιβωτίων. Οι ειδικοί θα εξετάσουν σε βάθος την καινοτομία στην εκτύπωση, την κοπή και τη συγκόλληση. Αυτό θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση σχετικά με ένα νέο hot foil με δυνατότητα cross-foil για νέες τεχνικές φινιρίσματος.
  • Η Πέμπτη 10 Ιουνίου αφορά την αγορά κυματοειδούς χαρτονιού. Η βελτιστοποίηση, η ευελιξία και ο αυτοματισμός της παραγωγής θα είναι βασικά θέματα για την αύξηση της παραγωγικότητας και την καλύτερη ικανοποίηση των απαιτήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Κατά τη διάρκεια των BOBST DAYS 2021, ανυπομονούμε να συζητήσουμε πώς μαζί ως βιομηχανία μπορούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον του κόσμου της συσκευασίας. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορούμε ακόμη να υποδεχτούμε τους συμμετέχοντες σε μια πραγματική εκδήλωση, ωστόσο θέλουμε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με όλους τους πελάτες μας και ολόκληρη τη βιομηχανία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BOBST Jean-Pascal Bobst.

Εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top