Αναζήτηση

Η Canon ανακοινώνει την διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της στην Ελλάδα μέσω της OpenSky

Η Canon ανακοινώνει την διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της στην Ελλάδα μέσω της OpenSky

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Αθήνα, 10 Ιουλίου 2023.  Η Canon Ελλάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εμπορική συνεργασία με την εταιρεία OpenSky. Η OpenSky προστίθεται στο επίσημο δίκτυο διανομής των B2B προϊόντων της Canon στην ελληνική αγορά καθώς και την ολοκληρωμένη υποστήριξή τους.

Με τη σύναψη αυτής της συμφωνίας, το δίκτυο συνεργατών της Canon θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί από την OpenSky πολυμηχανήματα για περιβάλλοντα γραφείου, Large Format Printers/Plotters, επαγγελματικούς σαρωτές, μηχανές production printing και άλλα επαγγελματικά συστήματα της Canon τα οποία προορίζονται για μεταπώληση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, στελεχωμένη από υψηλά καταρτισμένο προσωπικό με πολύχρονη πείρα και τεχνογνωσία, η ΟpenSky θα είναι σε θέση να προσφέρει απευθείας λύσεις και σε μεγάλους πελάτες, καθώς εντάσσεται και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών και παρόχων τεχνικής υποστήριξης. Η εταιρεία θα υποστηρίζει τα συστήματα Canon τόσο σε επίπεδο hardware όσο και στο επίπεδο εξειδικευμένων λύσεων λογισμικού document management, output management κ.α.

Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Canon ενισχύει το δίκτυο συνεργατών της με έναν δυναμικό συνεργάτη και επισφραγίζει τη δέσμευση της στην υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας αιχμής. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα της ανάπτυξής τους και να προχωρήσουν στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, βασιζόμενες σε αξιόπιστους συνεργάτες.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την OpenSky και τις λύσεις Canon, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@open-sky.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top