Αναζήτηση

Η Canon Ελλάδας για 1η φορά στο The Architect Show

Η Canon Ελλάδας για 1η φορά στο The Architect Show

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2023
 

Η Canon Ελλάδας, κορυφαίος πάροχος προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης, συμμετείχε με υπερηφάνεια στο The Architect Show 2023, την διακεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, αφιερωμένη στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και τον κατασκευαστικό κλάδο. Το Architect Show είναι ένα 2ήμερο ανταλλαγής γνώσεων, ιδεών μεταξύ εταιρειών που προωθούν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον τομέα των υλικών και των κατασκευών, με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς και επιχειρηματίες Real estate. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8-9 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Athens Metropolitan Expo.

Μαζί με την ομάδα της Canon Ελλάδας βρισκόταν η ομάδα της Eurosupplies, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Canon, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF TM της Canon αλλά και ενημέρωση για όλες τις σειρές wide format για περιβάλλοντα από CAD έως και γραφικών τεχνών. Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής Canon imagePROGRAF TM-350 Lm36 βρέθηκε στο επίκεντρο, προσφέροντας στους αρχιτέκτονες και τους επαγγελματίες του τεχνικού σχεδίου μια ματιά στην υψηλής ποιότητας εκτύπωσης που παρέχει η Canon με εγγυημένο χαμηλό λειτουργικό κόστος. Η προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης, η δυνατότητα αναβάθμισης ανά πάσα στιγμή σε MFP με την προσθήκη σαρωτή και η ευελιξία στο χειρισμό διαφόρων μέσων το καθιστούν ιδανική επιλογή για αρχιτέκτονες που ασχολούνται με πολύπλοκα σχέδια. Εξίσου έντονο ήταν και το ενδιαφέρον του κοινού και για τον νέο compact plotter Canon TC-20 ο οποίος συνδυάζει πολλές από τις τεχνολογίες της σειράς TM σε ένα μικρό μέγεθος και αντίστοιχα μικρό κόστος κτήσης.

Όπως επεσήμανε ο Κος Ηλίας Μελισσαρόπουλος, Area Manager, Canon Ελλάδας B2B, «Το Architect Show προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, παρέχοντας μια ανεκτίμητη πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και εξερεύνηση καινοτόμων ιδεών. Με περισσότερους από 150 εκθέτες, η εκδήλωση αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους ηγέτες της βιομηχανίας. Η Canon Ελλάδας, μέσω της συνεργασίας της με την Eurosupplies, επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στο να παρέχει στους επαγγελματίες τα εργαλεία που χρειάζονται για να διαπρέψουν στον δυναμικό και απαιτητικό χώρο της αρχιτεκτονικής και όχι μόνο. Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα ο διάλογος που κάνουμε με τους επαγγελματίες καθώς είναι σημαντικό για εμάς να κατανοούμε από πρώτο χέρι τις ειδικές απαιτήσεις που έχουν μέσα από την εξέλιξη του κλάδου τους».

Η κ. Αθανασία Γαλάνη, Managing Director και Owner, Eurosupplies, τόνισε ότι: 
«Η συμμετοχή της Eurosupplies σε μία κορυφαία εκδήλωση όπως το “The Architect Show” δίπλα στη Canon έχει καθοριστική σημασία στην εξέλιξη, την διαχρονική πορεία και αποτελεί ορόσημο της εξειδίκευσης της εταιρείας μας, ως αποτέλεσμα της εμπειρίας 28 ετών στο Printing και ειδικά στο Large Format Business. Παράλληλα, είναι έκφραση εμπιστοσύνης και ισχυρών δεσμών συνεργασίας που έχουν θεμελιωθεί με την Canon Ελλάδας μέχρι και σήμερα. Θεωρούμε ακράδαντα  ότι τα νέα Plotter της Canon είναι ιδανικά για τους επαγγελματίες του χώρου ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης υψηλού επιπέδου. Προχωράμε μαζί αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, τις προκλήσεις του αύριο.  Δίπλα σε κάθε επαγγελματία του χώρου, πριν και μετά την πώληση.»

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top