Αναζήτηση

Η Canon στη FESPA 2017

Η Canon στη FESPA 2017

Καινοτομίες και Εφαρμογές για την Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης     

Η Canon Europe, πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, παρουσίασε την κορυφαία της σειρά εκτυπωτικών λύσεων στη FESPA 2017 (Messe Hamburg, 8-12 Μαΐου 2017), με στόχο να εμπνεύσει τους επαγγελματίες με μια σειρά ευκαιριών που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να επεκτείνουν τις εφαρμογές τους αλλά και θα τους δώσουν πρόσβαση σε νέες επικερδείς δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Canon στη FESPA (Hall A1, Stand B55) είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου εκτυπωτή roll-to-roll 64-ιντσών Océ Colorado 1640 printer, που βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία UVgel της Canon.

Ο Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group Canon Europe σχολίασε: "Μια πραγματικά ευρηματική τεχνολογική καινοτομία όπως η Canon UVgel, που βασίζεται σε εμπεριστατωμένες γνώσεις από πραγματικές επιχειρήσεις πελατών, είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει στην απελευθέρωση όλων των δυνατοτήτων της εκτύπωσης. Τα νέα αλλά και τα καθιερωμένα προϊόντα που παρουσιάσαμε στη FESPA 2017 παίζουν σημαντικό ρόλο στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας, στην κινητοποίηση των πελατών μας να διερευνήσουν διαφορετικά εκτυπωτικά υλικά και υποστρώματα και να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών τους."

Η FESPA 2017 συνέπεσε με την δέκατη επέτειο της εμφάνισης της σειράς Océ Arizona series. Αυτή η σειρά προϊόντων έχει επιταχύνει την ανάπτυξη χιλιάδων εκτυπωτικών επιχειρήσεων μεγάλου format, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης σε άκαμπτα υλικά (flatbed) και μεγάλη ποικιλία και διαφοροποίηση στην βιομηχανική και διακοσμητική εκτύπωση, σε κόστος που την καθιστά προσιτή σε μια ευρύτερη κοινότητα εκτυπωτικών επιχειρήσεων και κατασκευαστών εμπορικών αγαθών.

Στο περίπτερο της Canon, οι εκτυπωτικές επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αγορές όπως η διακόσμηση και η συσκευασία, βρήκαν ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτικών εφαρμογών από τους εκτυπωτές Oce Colorado 1640, Océ Arizona, Océ ColorWave και imagePROGRAF. Με την χρήση αυτών των εκτυπωτικών μηχανημάτων μια τεράστια ποικιλία προϊόντων δημιουργούνται σήμερα από πελάτες στον τομέα του μεγάλου format, όπως POS και γραφικά προβολής εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, υψηλής ποιότητας φωτογραφικές και καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, λύσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων και διαφημιστικές συσκευασίες μικρού τιράζ. Οι επισκέπτες μπορούσαν ακόμα να εξερευνήσουν βιβλία εφαρμογών για όλες τις τεχνολογίες που ήταν διαθέσιμες στο περίπτερο.

Τέλος, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Canon είχαν την δυνατότητα να δουν τον  inkjet εκτυπωτή DreamLabo για την εκτύπωση φωτογραφιών και το εκτυπωτικό πιεστήριο με τροφοδοσία φύλλων imagePRESS C750 σε ζωντανή λειτουργία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canon Europe μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.canon-europe.com

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top