Αναζήτηση

Η Durst εγκαινίασε την Νέα Εποχή

Η Durst εγκαινίασε την Νέα Εποχή

Νέες εγκαταστάσεις κεντρικών γραφείων και Demo Center

Η Durst, στις 15 Απριλίου 2019, άνοιξε τα φουτουριστικά νέα κεντρικά γραφεία της και το νέο Demo Center στο Brixen της Βόρειας Ιταλίας, το οποίο αντιπροσωπεύει τη διαδρομή μετατροπής της σε έναν πάροχο ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογίας και ολοκλήρωσης υπηρεσιών επεξεργασίας και εκτύπωσης

Πελάτες, εργαζόμενοι και επιχειρηματικοί εταίροι ήταν ανάμεσα στους 1.000 επισκέπτες που παρακολούθησαν την τελετή εγκαινίων του υπερσύγχρονου κτιρίου. Ομιλητές ήταν ο γενικός διευθυντής και συνιδιοκτήτης Christoph Gamper, ο ιδιοκτήτης Harald Oberrauch, ο ιδιοκτήτης Christof Oberrauch, ο δήμαρχος του Brixen Peter Brunner, ο κοσμήτορας του Brixen Albert Pixner, ο περιφερειακός σύμβουλος του αντιπρόσωπου του Philippine Achammer στο Νότιο Τυρόλο και ο Patrik Pedó και ο Juri Pobitzer από τους αρχιτέκτονες Monovolume. Στο μέλλον, η Durst θα προσκαλέσει τους περισσότερους από τους διεθνείς πελάτες της στο Demo Center που είναι στα κεντρικά γραφεία των 5.700 τετραγωνικών μέτρων και αντικατοπτρίζουν τη μετατροπή της σε μια εξαιρετικά εξειδικευμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Η ολοκληρωμένη ιδέα ενσωματώθηκε στην αρχιτεκτονική του κτιρίου καθώς συνδέει ένα νέο διοικητικό συγκρότημα με εγκαταστάσεις παραγωγής.

Ο εικονικός σχεδιασμός για ένα κτίριο της εταιρείας με πύργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από 50 χρόνια, αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Στο αρχιτεκτονικό γραφείο Monovolume συνέχισαν την αρχική ιδέα και σχεδίασαν μια επίπεδη, πλωτή «πτέρυγα» με έναν εξαώροφο πύργο. Η μεταλλική πρόσοψη με ηλεκτροστατική βαφή έχει 850 πολύχρωμα, φωτεινά παράθυρα σε σχήμα pixel διατεταγμένα σε ανοδικές σειρές. Η pixel-ωτή πρόσοψη της νέας έδρας της Durst δείχνει τους τομείς δραστηριότητας της εταιρείας, καθώς η Durst είναι παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα εκτύπωσης υψηλής απόδοσης - από την επεξεργασία των δεδομένων εικόνας έως την τελική επεξεργασία των προϊόντων - όλα αυτά από μια μόνο πηγή.

Η Durst απασχολεί περισσότερα από 700 άτομα και έχει πάνω από 20 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ιστορία της, που υπερβαίνει τα 80 χρόνια, συνδέεται στενά με την οικογένεια Oberrauch, η οποία είναι τώρα στην τρίτη γενεά ιδιοκτησίας. Το Δ.Σ. προέβη πρόσφατα σε αλλαγή διαχείρισης με τον Christof Oberrauch να παραδίδει τα ηνία στο γιο του, τον Harald Oberrauch. Ταυτόχρονα, ο κ. Christoph Gamper διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος και δημιουργήθηκαν ισχυρότεροι δεσμοί με την μακρόβια επιχείρηση μέσω κοινής ιδιοκτησίας. Ο κ. Gamper ήταν επικεφαλής της μεταμόρφωσης της Durst και εισήγαγε μια νέα δομή διαχείρισης και μια νέα επιχειρηματική φιλοσοφία: πάθος για τις τεχνολογίες και τις αγορές, την καινοτομία ως οδηγό και την ενεργή συνεργασία και συμμετοχή σε όλους τους τομείς. «Σήμερα είναι ημέρα υπερηφάνειας στη μακρά ιστορία της Durst», δήλωσε ο κ. Gamper στους επισκέπτες. «Δεν φοβόμαστε το μέλλον.

Είμαστε 93 Σελίδα 2/3 electronic edition of Lino s.a. - www.lino.gr εδώ για να διαμορφώσουμε το μέλλον. Έχουμε τους καλύτερους εργαζόμενους, τους καλύτερους πελάτες και την καλύτερη τεχνολογία. Με οδηγό το έμβλημα της καινοτομίας, η Durst προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από το pixel μέχρι το τελικό προϊόν. Εδώ στα κεντρικά γραφεία μας στο νότιο Τυρόλο τα πράγματα έρχονται σε πλήρη κύκλο με τον ορεινό βιότοπο και τον στόχο να επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στις μηχανές αλλά και στους ανθρώπους πίσω από αυτές».

Και πρόσθεσε: «Εδώ δεν είναι θέμα εμφάνισης αλλά ουσίας, μεταφοράς της ιδέας προς τον έξω κόσμο, δημιουργίας προστατευμένου χώρου για καινοτομία, προσέλκυσης πολύ ειδικών ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί σε ένα όραμα: να δημιουργήσουν κάτι νέο, να εμπνευστούν και να θέτουν πάντα την επόμενη ερώτηση». 

Πηγή: Lino news

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top