Αναζήτηση

Η Durst στην Labelexpo 2023

Η Durst στην Labelexpo 2023

Ο Όμιλος Durst θα συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη Labelexpo Brussels 2023, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Η Labelexpo Brussels φημίζεται για τη συγκέντρωση των πιο σημαντικών παραγόντων του κλάδου της εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών. Χρησιμεύει ως πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και εξερεύνηση τεχνολογιών αιχμής που οδηγούν τον κλάδο προς τα εμπρός.
Η συμμετοχή του ομίλου Durst και της Lino σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση ενισχύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Τα τρία βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτή θα είναι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - πιστεύουμε στη διεύρυνση των δυνατοτήτων για τους πελάτες μας.
Μέσω της συμμετοχής μας στην Labelexpo Brussels, στοχεύουμε να παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και να αναδείξουμε πώς οι λύσεις μας μπορούν να ξεκλειδώσουν νέες ευκαιρίες και να δώσουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ - η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα αποτελούν βασικούς παράγοντες στον κλάδο της εκτύπωσης ετικετών και συσκευασιών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε με ποιο τρόπο οι τεχνολογίες μας αιχμής επιτρέπουν μεγαλύτερη αυτοματοποίηση, εξορθολογισμό των διαδικασιών και μείωση του ανθρώπινου λάθους, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΦΥΡΑ - η βιωσιμότητα είναι κοινή ευθύνη και εμείς στον Όμιλο Durst δεσμευόμαστε να ελαχιστοποιούμε τη φύρα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες, θα παρουσιάσουμε πώς οι λύσεις μας συμβάλλουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ.

Στο περίπτερό, που βρίσκεται στο Hall 7, με αριθμό περιπτέρου #7C45, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τα υπερσύγχρονα συστήματα εκτύπωσης, που περιλαμβάνουν τους πιο πρόσφατους ψηφιακούς εκτυπωτές ετικετών, λύσεις λογισμικού, εργαλεία αυτοματοποίησης ροής εργασιών και νέα σετ μελανιών.

Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε μια ολόκληρη σειρά νέων εφαρμογών. Η ομάδα των ειδικών μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχει εξατομικευμένες επιδείξεις, να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να συζητήσει πώς οι λύσεις μας μπορούν να φέρουν επανάσταση στις εκτυπωτικές σας εργασίες.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας και να γνωρίσετε τα ακόλουθα σημαντικά σημεία:


 

Durst Tau 510 RSCi με σταθμούς flexo

Δείτε ζωντανά τον ψηφιακό εκτυπωτή με την υψηλότερη παραγωγικότητα στην αγορά.
Ο Tau 510 RSCi προσφέρει ισχυρά πλεονεκτήματα στην παραγωγή σας: ευελιξία υλικών και εφαρμογών, εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης ακόμη και στην υψηλότερη παραγωγικότητα και εξαιρετικά επιθετικό TCO (συνολικό κόστος απόκτησης). Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι παραγωγοί ετικετών χρησιμοποιούν τον Tau 510 RSCi για να μετατρέψουν την παραγωγή τους από τη φλεξογραφία σε ψηφιακή.

Η Durst εξοπλίζει τον Tau 510 RSCi με νέα χαρακτηριστικά αυτοματισμού, κάνοντας τη ζωή του χειριστή και πάλι ευκολότερη και αυξάνοντας τη συνολική υψηλή απόδοση του μηχανήματος. Το πιεστήριο στο περίπτερο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με την ισχυρή λειτουργία διπλού λευκού, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση λευκού μελανιού σε εξαιρετικά επίπεδα αδιαφάνειας με ταχύτητα παραγωγής τα 80 μέτρα /λεπτό.


 

Durst Hawk Eye

Το Durst Hawk Eye είναι επαναστατικό. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία χρησιμοποιεί συστήματα όρασης με κάμερα με στόχο την αυτοματοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης, με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση των αποβλήτων και τη συνολική βελτίωση της ποιότητας εκτύπωσης.
Το Durst Hawk Eye δεν είναι μόνο ένα σύστημα επιθεώρησης, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς διορθώνει τα λάθη εκτύπωσης, όπως τα ελλιπή ακροφύσια, σε απευθείας σύνδεση και σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να απαιτείται καμία ρύθμιση και χωρίς καμία παρέμβαση του χειριστή.

«Το Durst Hawk Eye αλλάζει τα δεδομένα στον κλάδο της ψηφιακής εκτύπωσης», λέει ο Martin Leitner, Product Manager του ομίλου Durst. «Αυτή η τεχνολογία θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μειώσει τα απόβλητα και το αποτύπωμα άνθρακα των πελατών μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε αυτή την καινοτόμο λύση στην αγορά και θα παρέχουμε αποκλειστικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της Labelexpo».

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top