Αναζήτηση

Η Εμπορική Γραφικών Τεχνών Α.Ε. στη Graphica 2017

Η Εμπορική Γραφικών Τεχνών Α.Ε. στη Graphica 2017

Η Εμπορική Γραφικών Τεχνών Α.Ε, στηρίζει για ακόμα μία χρονιά τους επαγγελματίες στο χώρο των γραφικών τεχνών με τη συμμετοχή της στην έκθεση GRAPHICA 2017.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο περίπτερό μας STAND 302. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων, απαραίτητη για κάθε επαγγελματία στον χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων. Ελάτε να δείτε από κοντά μεγάλου μεγέθους εκτυπωτές για εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, αυτόματους πλαστικοποιητές για εύκολες και γρήγορες πλαστικοποιήσεις, καθώς και κοπτικά βινυλίου.

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν από κοντά τεχνικές CAR WRAPPING απο εξειδικευμένους εφαρμοστές, με τα υλικά ψηφιακής εκτύπωσης της ARLON.

Στο κομμάτι των αναλωσίμων, η Εμπορική Γραφικών Τεχνών Α.Ε, προσφέρει στους πελάτες της  σταθερά τα τελευταία χρόνια αυτοκόλλητα βινύλια, banners, roll up, foam, pvc, μελάνια, φιλμ και αναλώσιμα pre-press και τυπογραφίας.

Εάν προέρχεστε από τον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, της κλασικής τυπογραφίας, της επιγραφοποιίας ή της επένδυσης οχημάτων, τότε μια βόλτα από το STAND 302 το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου 2017 σίγουρα θα σας ενδιαφέρει!

Eπωφελειθείτε των ειδικών προσφορών κατα τη διάρκεια της έκθεσης

 

 

Εμπορική Γραφικών Τεχνών Α.Ε
Κερασιάς 6, Αχαρνές
Τ.Κ : 13677
T: 210 2389663-5
F: 210 2389666
info@cga.gr
www.cga.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top