Αναζήτηση

Η ενημέρωση, το μεγαλύτερο… κομμάτι της πίτας

Η ενημέρωση, το μεγαλύτερο… κομμάτι της πίτας

Με αφορμή την κοπή της πίτας, τα μέλη και οι φίλοι του ΕΛΣΕΤ συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 17-03-2017 στο ξενοδοχείο life Gallery στην Εκάλη.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αυγερινός Χατζηχρυσός έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του έτους, υπενθύμισε τις εκδηλώσεις και τα θέματα που αναλύθηκαν και επεσήμανε τους φορείς που έχουν πλησιάσει τον ΕΛΣΕΤ και ζητούν τη συνεργασία του ή την αιγίδα του για εκδηλώσεις που έχουν σχέση με τον χώρο.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αμέσως επόμενα βήματα που αφορούν την ανακύκλωση του σιλικονόχαρτου και την κατάρτιση των εργαζομένων που εισέρχονται στο επάγγελμα.
Για το θέμα του σιλικονόχαρτου διαβάστηκε από τον γ.γ κ. Θεόδωρο Καλκαβούρα μια επιστολή του κ. Δ. Τσολάκου, εκπροσώπου εταιρίας που ζητάει τη συνεργασία του ΕΛΣΕΤ για να το συγκεντρώνει και να το μεταφέρει σε μονάδα του εξωτερικού, ώστε να ανακυκλώνεται και να αποφεύγεται η ρύπανση του περιβάλλοντος. Μεγάλο εμπόδιο είναι η γραφειοκρατία και πρέπει να δοθεί μεγάλος αγώνας για να ξεπεραστεί. Πάντως όλοι οι εμπλεκόμενοι δηλώνουν πρόθυμοι να προσπαθήσουν για να βρεθεί λύση. Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι σύντομα θα υπάρξει πρόοδος.
Αναφορικά με την επαγγελματική κατάρτιση, ο εκπρόσωπος του ομίλου ΑΚΤΟ κ. Αλ. Δεσποτόπουλος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα προγράμματα Erasmus+ και ΛΑΕΚ για επιχειρήσεις με προσωπικό πάνω από 30 εργαζόμενους. Και τα δύο προγράμματα βρίσκονται σε εξέλιξη και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Δύο ανθρώπους που έγραψαν την ιστορία τους στον κλάδο και αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση τίμησε ο ΕΛΣΕΤ.
Ο ιδρυτής της ALPHA LABEL κ. Ανδρέας Παϊταρίδης βραβεύτηκε «Για τις δεκαετίες που δίδασκε ήθος, εργατικότητα και δημιουργικότητα», όπως ανέφερε η τιμητική πλακέτα. Στην αντιφώνησή του είπε ότι πρέπει όλοι να δίνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να πάει μπροστά ο κλάδος.
Επειδή «Ήταν το δυνατό… χαρτί των ετικετοποιών» βραβεύτηκε ο κ. Μάκης Πατρώνης, ο οποίος αντιπροσώπευε την Avery Dennison στην Ελλάδα. Αντιφωνώντας τόνισε την ανάγκη του συνεχούς εκσυγχρονισμού και της προσαρμογής του κλάδου στις σημερινές ανάγκες. Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται να έλθουν καλύτερες ώρες.

Αθήνα, 19-03-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top