Αναζήτηση

Η Epson στη FESPA 2018

Η Epson στη FESPA 2018

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Epson στην FESPA 2018 και γνωρίστε από κοντά το πλήρες φάσμα των δημιουργικών και ευέλικτων λύσεων εκτύπωσης για εσωτερική διακόσμηση, signage και ύφασμα.

Η FESPA 2018 είναι το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο για την ψηφιακή τεχνολογία wide format και την εκτύπωση screen και textile. Ελάτε μαζί μας και επισκεφτείτε το περίπτερο για να δείτε την πιο πρόσφατη γκάμα εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους για τη δημιουργία μιας τεράστιας σειράς προϊόντων, όπως πανό βινυλίου, αφίσες, soft signage, Interior design, υφάσματα και μπλουζάκια.

Τι θα δείτε στο περίπτερο

Δείτε σε δράση τις εντυπωσιακές επιδείξεις των εκτυπωτών μεγάλου σχήματος της Epson και ανακαλύψτε πώς μπορείτε κι εσείς να επεκτείνετε το φάσμα των εκτυπωμένων προϊόντων σας, ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών σας.

Signage & Displays Υψηλού Επιπέδου

Μάθετε πώς η σειρά SureColor SC-S μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας και να επεκτείνει την παραγωγική σας ικανότητα. Backlit, υλικά POS, wraps οχημάτων, wallpapers και φωτογραφικοί καμβάδες, όλα είναι εκτυπώσιμα!

Surecolor Printers

Οι υψηλής ταχύτητας εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, ώστε να χειρίζονται όσο το δυνατόν ευρύτερο φάσμα υλικών και σχεδίων, με αξιόπιστη απόδοση και χαμηλή κατανάλωση μελανιού.

Monna Lisa

Οι εκτυπωτές ψηφιακής εκτύπωσης για ύφασμα Monna Lisa χρησιμοποιούν την τεχνολογία Micro Piezo της Epson και την εξέλιξη PrecisionCore για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις και μέγιστη ευελιξία στην αγορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων (ενδύματα, οικιακά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, αξεσουάρ, αθλητικά είδη)

Το Monna Lisa Evo Tre είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Monna Lisa και αποτελεί μέρος μιας συνολικής λύσης που συνδυάζει κεφαλές εκτύπωσης, μελάνια, προϊόντα για προ- και μετα-επεξεργασία και συντήρηση.

Τα 128 chips εκτύπωσης MicroTFP PrecisionCore που έχουν διαμορφωθεί σε 32 κεφαλές εκτύπωσης τεσσάρων chips, δημιουργούν μια συστοιχία nozzles 12.800 (σε διαμόρφωση οκτώ χρωμάτων) για κάθε χρώμα, με αποτέλεσμα εξαιρετική παραγωγικότητα. Εκτός από την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία, το Monna Lisa Evo Tre προσφέρει εύκολη συντήρηση για την ελαχιστοποίηση των διακοπών συμβάλλοντας σημαντικά στις χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top